Skyltsöndagen i Klintehamn

Det blev regn hela dagen idag, men inte lät vi oss hindras av det. Vid halvfyratiden gav vi oss iväg och då var det nästan uppehållsväder.

Det var väldigt mycket folk i farten, så vädret spelade tydligen inte alls någon roll. Alla verkade glada och nöjda och tyckte det var roligt att det äntligen blev en riktig skyltsöndag i Klintehamn. Ny fin belysning var det uppsatt över gatorna och träden på Torget hade fått vackra julslingor.

På Donnersgatan var det en hel rad med stånd där man kunde köpa kransar, bröd, hemkokta karameller och mycket annat och så ta lotter förstås.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Jul, Klintehamn och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

19 svar på Skyltsöndagen i Klintehamn

 1. Åsa! skriver:

  Julskyltningen i år var verkligen en succé!

  • Ingrid skriver:

   Visst var det trevligt och så kul för Johanna som drivit det här! Jag misstänker att hon fått kämpa för det. Det behövs nytt friskt blod för att det ska hända något 🙂

 2. Karlavagnen skriver:

  Så mysigt. Å jag fick hjärnsläpp, tänkte halv fyra på morgonen och tänkte att det var värst vad folk var morgonpigga! 🙂

 3. Laila skriver:

  Ja det var jättetrevligt. Jag gick tipspromenaden också men det var inte mycket man kunde. Var även på Rondo och drack kaffe med massor av kakor och scones. Det var även musikunderhållning och RK hade mannekänguppvisning. Jag hade även turen att fånga 2 pingisbollar när ”Beklädnaden” o Hassela hade present- o godisregn kl. 18.

 4. Lambergsfrua skriver:

  Så trevligt med en riktig gammaldags skyltsöndag! Vilken tur att det höll upp lite i regnandet så ni kunde njuta i fulla drag.
  Varma kramar,
  Lambergsfrua

 5. Suss skriver:

  Jag kan just undra om det varit skyltsöndag här också? Vi tog en morgonpromenad i regnet i bostadsområdet och sedan har jag bakat lite kakor, fixat mat, bloggat och dagen tog helt plötsligt slut. Nu borde jag redan ligga, så God Natt då!

 6. Gunnar skriver:

  Här är det julskyltning först nästa helg. Om vi orkar så kanske vi gör som förra året och åker till Vadstena julmarknad.
  Klart att man vill ha snö när det går mot jul men det blir julkänsla även om det regnar.

  Snyggt skyltfönster! Trevlig när affärerna anstränger sig för att göra det fint.

 7. Raija skriver:

  Här i Eskilstuna kommer julskyltningen vara nästa helg. Men jag har slutat åka in till stan, för det är så mycket folk och svårt att hitta parkeringar.
  Förr hade de en gammaldags julmarknad på Biby gård här i närheten, som var väldigt välbesökt. Men de slutade för det var svårt med parkering, speciellt när det var lerigt ute på åkern och bilarna körde fast i leran.

 8. Znogge skriver:

  Hos oss blir det ingen julskyltning tyvärr!

  Kram

 9. Hejsan Ingrid !

  Det var då för väl att det slutade regna. Många fina foton har Du serverat för oss.

  Får väl se vad jag kan åstakomma den 27:e då den är här i stan.

  Är ju van att åka ensam, så jag blir väl det då med. Torekällberget brukar ha Julmarknad. Ska ta reda på när det är.

  Kram och ha en fin fortsättning på dagen
  Majsan

 10. Ama de casa skriver:

  Åh vad mysigt med skyltsöndag! Jag minns med nostalgi skyltsöndagarna uppe i Skellefteå. Då hade dom hängt för alla skyltfönster när det dekorerades och julskyltning innan den dagen var ”förbjuden”. Det var såååå spännande!
  Ett år – när jag gick i femman – så var vi fem tjejer som hade en teaterklubb. På skyltsöndagen spelade vi teater i skyltfönstret på Domus. Egna små påhittade saker som ”När Lucia försov sig” och andra små historier. Det var stora högtalare som lät över hela halva torget. Haha! Det vete sjutton om jag skulle våga göra idag.
  (Det jag tyckte var mest spännande DÅ, det var att vi fick vara inne på Domus fastän det var stängt… 30 kronor i presentkort var fick vi som betalning också. Så man kan nästan säga att jag har varit professionell skådespelare, va? 😉 )
  🙂

  • Ingrid skriver:

   Visst måste man väl säga att du är proffs, har man fått betalt så är man väl det 😉
   Visst var det härligt med de gammaldags skyltsöndagarna. Nu ser det likadant ut i skyltfönstren från början av november.

Kommentarer inaktiverade.