Snaskiga sexskämt / Ludde övernattade här

Söndagen den 16 november 2008 | 19:30 | 4&#176

Igår kväll såg vi, i brist på annat, på Dansbandskampen. De första avsnitten tycker jag var ganska trevliga, men nu har jag tröttnat på det. Jag blir så utled på Peter Settmans “skojiga” sexskämt om Magnus Carlsson och hans sexuella läggning. Jag vet inte hur många gånger Settman lyckades klämma till med “sätta på” i olika sammanhang och så låtsas chockerad själv över vad han sagt. Hur mycket måste man tåla som homosexuell? Tänk om han vänt sig med samma ordval till t e x Anna. Då hade det säkert blivit folkstorm. Jag läste också att någon var förvånad över att Peter Settman ställer upp på att vara programledare för ett sådant här program, men det är väl inte så mycket att förvånas över, det är ju hans eget bolag Baluba som producerat programmet.

Reaktion och rubriker blev det i stället igår om Anna Morous skämt med Henrik i “Scotts”. Vad sa du Anna? lyder rubriken till hennes skämt, som var riktigt oskyldigt. Vad är det man sätter fokus på egentligen? Anses det i stället ett bevis på att man är frigjord och inte har några fördomar när man sextrakasserar Magnus Carlsson? Igår kommenterades dessutom i direktsändning hans viktökning!

Ludde gillade inte mitt försök att få honom att sova i köket i natt. Han blev riktigt ledsen på mig, så jag blev tvungen att hämta honom och så fick han sova på golvet bredvid min säng i stället. På förmiddagen i dag var det riktigt soligt och fint, så vi tog oss en lång promenad och sedan kom Carina och Bosse och hämtade honom vid lunchtiden. Jag hoppas han inte fått några framtida men av vistelsen här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, Tyckt o Tänkt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *