Sol ute sol inne…

Söndag 21 september 2008 | 16:30 | 15&#176

..sol i hjärta, sol i sinne! Ja idag har det varit riktigt vackert och humöret steg flera grader när jag slog upp mina violblå och upptäckte att det var en underbart vacker morgon. Visserligen har väl molnen funnits där lite hotande hela tiden, men mestadels har det varit solsken. Vi har suttit ute och njutit, Åke har nöjt sig med att sitta med näsan i vädret och sola och jag har löst färdigt DN-krysset.

Nu har vi förflyttat oss inomhus, för molnen har tagit över igen. Åke ser fotboll på TV och jag har just beställt 2 par byxor till honom från Ellos. Jag fick ett så bra rabatterbjudande från dem. Handla för 550:- så får du 250:- i rabatt. Det kunde jag ju inte motstå, dessutom innebär erbjudandet fri retur om varorna inte passar eller inte är till belåtenhet. De senaste gångerna jag har beställt någonting till Åke har det passat perfekt, så har jag tur gör de här byxorna det också.
Själv har jag svårt att handla på postorder. Jag är ganska smal upptill och bred nertill, så någon exakt konfektionsstorlek har jag inte och då behöver man kunna prova sig fram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *