Solen är tillbaka!

Lördagen den 2 juni 2007
Efter en radda gråa och trista dagar är solen tillbaka igen.

När det gäller min dåliga bandbredd är det inget nytt att rapportera, ingen har hört av sig sedan jag gjorde min felrapportering och bandbredden är fortfarande lika usel.

Skype har i alla fall hört av sig och har kommit med diverse förslag, få se om det hjälper. Idag har IE i alla fall uppfört sig.

Bergvärmen fungerar som den ska efter Bosses insats i torsdagskväll. Nu har han och Carina åkt till Åland för att vara med på sin gudsons konfirmation. Ludde är också med, han börjar bli riktigt berest. Husse och Matte behöver inget pass,


men det måste Ludde ha.

Idag har det varit trädgårdsarbete som gällt. Vi började med gräsklippning och sedan har Åke finputsat under staket och runt buskar och träd. Jag har planterat ut asterplantorna som börjat bli riktigt stora. Hoppas nu att det inte blir för kallt för dem inatt. Det har varit väldigt blåsigt idag, så det var väl inte helt ideala förhållanden, men jag ska jobba nästa vecka, så det fick bli så i alla fall.


Nu blommar min trädpion så vackert med 5 stora blommor.


Blommorna är jättestora och doftar himmelskt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet, Nytt från Stenstugu, Vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.