Solen skiner….

….och det är nästan 10° och det blir säkert varmare fram på dagen. Det ser ut att kunna bli en riktigt fin söndag! Vi har ingenting särskilt inplanerat, så vi tar dagen som den kommer.

Snart är det dags för mig att börja förbereda lunchen och Åke har kört till Klintehamn för att hämta DN.

I eftermiddag ska jag eventuellt ta mig en promenad. Jag tror jag ska gå till Klinteberget, för jag såg att det fanns jättemycket blåsippor och vitsippor där när vi åkte förbi i fredags. Jag njuter så av allt vackert i naturen nu, både blommor och fågelsång.

Ha en skön söndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Känt. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Solen skiner….

 1. Karin skriver:

  Va´fint här har blivit på din blogg!
  Visst är naturen underbar nu. Man njuter av allt som fullkomligt exploderar.
  Nu väntar rabatterna på sin påsk-rensning!
  Kram Karin

 2. Ailas skriver:

  Helt underbar söndag även här och jag hoppas att du får en underbar söndag!

  Även här blir det lite utevistelse idag, för nu ska den lilla trädgårdspremiären äntligen få äga rum. Ska göra i ordning en blomkruka med penséer och kanske blir det lite krattning och klippning också.

  Varm kram!

 3. Skatan skriver:

  Åh vad fint det var som mötte mig när jag ”steg över tröskeln” här då! Påskafint!

  Vi skulle åkt till Borlänge idag men väntar tills imorgon … Vill inte jäkta … och sen bär det av till Skåne för att fira påsk hela stora familjen.

  Det är härligt när man kan träffas alla på en gång.

  Ha en fin fortsättning på den soliga söndagen!

  Kram!

 4. Tina skriver:

  Här beslöt sej solen för att titta fram för en stund sen…. Några 25 grader som igår har jag inte men 14 visar termometern som finns på ”västerväggen”. Är ingen soldyrkare så 14 grader är väldigt bra tycker jag ;o))
  Har försökt sova ut ordentligt, men det är svårt. Tar alltid nån dag innan jag kan ”ställa om” mej. Men jag har gett mej själv lov att slappa lite till idag och imorgon börjar vardagen…. *skrattar och hoppas att jag kan hålla det*

 5. Ann-charlott skriver:

  Hej min vän. Ja du sköldkörteln den ställer till mycket och man kan knappt tänka sig att det är den som gör allt det man lider av. Allerig den försvinner om man tar bort den ena på mig. Det gjorde jag för ett antal år sedan. Jag hade mycket besvär med allerig, fick ta sprutor. Men det är helt borta. Denna gång tog dom bort den andra också. Är så pigg så gubben han blev helt chockad att jag röjer här hemma. Då har jag bara varit hemma 3 dagar. Men jag är så glad att jag tog bort den helt så jag slapp en hel symtom. Finns lite länkar på nätet där det står mycket vad man kan lida av. Vikten skall vi inte tala om, man kan lägga på sig 30 kg på några månader. Men vårdcentralen gör dom inte alltid dom proverna, man skall få remiss där dom går igenom alla prover och kan ta prover på den också. Då ser dom allt vad det kan vara för problem. Det råder jag henne till. Skriver några länkar som du kan ge henne. Bättre att vara lite på läst så man kan fråga lite saker som man fynderar på.Ha nu en underbar söndag. Ta väl hand om dig och tusen tack för ditt besök. Kram
  http://www.elisabet.org/dokument/skoldkorteln.htm
  http://www.alternativet.com/hypothyreos.html?gclid=CJLY1oqViqgCFVA03godSmg7DQ
  http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Struma/

 6. Nu är jag här igen !
  Stack iväg vid Kl.11.gick en bra bit mot Ronna för att invänta bussen.Som var sen,var på väg till Dennis, erbjöd mig hämta hans medicin på Cura-Apoteket som finns Maxis lokaler (där jag blev fotad i och med invigningen)
  passa på att ta ut min dyra kortison-turbuhaler 629:50.
  Sen hade jag glömt köpa ägg och smör, men det blev lite mer som vanligt.Var hemma igen Kl.15. Då skrev jag till Stavgångsledarna på Carema, att jag inte kommer att gå med dom något mera, har nog med Hälsoenheten och att jag är så stel på morgnarna.

  Det var ju inte arrangerat ordentligt.Ibland fick jag ju gå själv, o.bara jag hade stavar.

  Så nu har jag fått lite sol på nästippen, satt ju på balkongen igår. Kan ju sola varannan dag.
  Plockade några tussilago o.vitsippor i knopp till Dennis.Han verkar inte vilja gå ut, fast det är så skönt väder.Sitter bara inne och lägger patiens och glor på sportprogrammen.Honom kan jag ju inte fira Påsk med, då får jag krupp.Jag vill vara ute så mycket det går.

  Kram MaJSan

  • Ingrid skriver:

   Visst vill man vara ute nu när det är så fint med alla vårblommorna. Du får väl försöka gå lite stavgång själv och göra det som ett motionspass då och då.

   Hoppas att du får en fin påskvecka!
   Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *