Som det regnar så kommer det en skur…

…så kan man väl sammanfatta väderläget i dag. Tala om växlande väder, mellan solglimtarna och småregnandet har det kommit ett otal skurar. Jag var ute i morse för att se om det kanske skulle gå att klippa gräset, men det var för vått. Jag får kanske besök i morgon och det skulle ju vara roligt att ha det lite snyggt då, men när det inte gick att klippa gräs gick jag till frissan och fick klippa håret i stället, så förhoppningsvis blev jag lite snyggare.

Så här blågrå har himlen sett ut i dag och regnskurarna har varit många

På förmiddagen satt jag vid datorn ett tag och bokade bland annat en årsdagsresa. Syster Kerstin tycker att jag ska komma och hälsa på dem och det tackar jag ju inte nej till, så nu är det bokat och klart.

Dessutom har vi i Hjärnkollgänget bestämt att vi ska ställa upp i finalen på Cinderella, så nu är vi anmälda och biljetterna är bokade. Vem vet, vi kanske åker ut i utslagstävlingen, men det gör inte så mycket. Det är en kul grej i alla fall!

Trevlig onsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, Väder. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Som det regnar så kommer det en skur…

 1. Znogge skriver:

  Här hade vi skolstart vilket så klart innebar klarblå himmel och strålande sol! Så trevligt med två resor inbokade. Även om ni inte skulle vinna så är det verkligen en rolig grej!

  Kram

 2. Kul att du använder uttrycket ”rätt som det regnar, så kommer det en skur”! Det sa min mamma alltid när det passade. Och passat har det gjort mest hela sommaren här. Fast idag har vi en sådan där strålande dag med hög klar luft, sol och bara lite vind. Höstkänsla, och precis sådant väder som jag älskar!
  Kul med dina resor, vi ska ju också till Stockholm (för visst bor din syster i Stockholm?) snart och gå på dop. Och sen har vi Kreta-resan att se fram emot också! Man behöver små morötter som lockar…
  Kram, Monica

 3. Kicki skriver:

  Vi har både sol och värme idag. Men det är hotat med regn till slutet av veckan. Trist i så fall för det ska bli loppis här i byn på lördag och jag ska ha ett bord där.
  Kram/Kicki

 4. Gunnar skriver:

  Sol har vi här men det är verkligen kallt för att vara augusti. Låter trevligt med alla dina aktiviteter. Hoppas att det går bra för er på Cinderella

 5. Laila skriver:

  Kul att ut och resa. Vi sticker på söndag. Ska bli spännande att höra hur det blir på hjärnkollen.
  Ha det så bra.
  Kram

 6. Helena Sandegren skriver:

  Rätt som det regnar kommer det en skur, ja det stämmer. Men vi har haft strålande fint väder med hög, klar luft.
  Vad roligt att du ska ut och resa lite. Trevligt att du ska hälsa på din syster, och lycka till på Cinderella.

 7. wiolettan skriver:

  Här är det inte så många skurar, men moln och sol växlar om varandra. Regn behövs och på söndag ska vi visst få regn.
  Då har ju flera resor inplanerade, roligt och spännande.
  Jag håller tummarna för att ni ska vinna Hjärnkoll, det vore roligt. Min man och hans lag åkte ur då de var på en så´n resa. Jag kommer inte ihåg vad dom hamnade på för plats. Stort lycka till.
  Kram!

 8. Kraka skriver:

  Är det en rönn du har som lyser så vackert röd?

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *