Sommar i P1, Gissa bilden

Vilken tur att jag lade mig tillrätta i baden-baden och lyssnade på Sommar i P1 med Göran Gudmundsson, för han var väldigt lättsam och trevlig. Han höll mig till och med vaken i 1½ timme där jag låg i solgasset och det är ett betyg så gott som något. Musikvalet var det inte heller något större fel på, i alla fall inte i början. Lyssnade du inte på honom, så gör det!

Precis när sommarprogrammet var slut och jag hade satt mig i skuggan under ett träd, för att svalka av mig, kom den här transporten förbi ute på vägen. Kan du gissa vad det är för något? För att underlätta kan jag tala om att det var tre likadana bilar som passerade efter varandra, eskorterade av bilar med blinkande varningsskyltar. Är det svårt att se kan du ju förstora bilden.

Nej, det blir inget pris, bara äran!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Radioprogram, Tävlingar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

29 svar på Sommar i P1, Gissa bilden

 1. Ama de casa skriver:

  Ett typiskt vindkraftverk på väg 🙂

 2. Ailas skriver:

  Jag är dålig på att gissa i vanliga fall och efter min hemska drömnatt är jag sämre än någonsin! Men jag gissar att de där bilarna väsnades en hel del?
  Har inte varit människa på hela dan. Var tvungen att handla, men annars har jag undvikit folk och inte gjort något vettigt.
  Sova i källaren blir det nästa natt!
  Njut av sommarkvällen, snart blir det svalare igen.
  Kram

 3. Anne-Lie skriver:

  Jag tror det är en vinge till ett vindkraftverk.
  Kram!

 4. Karlavagnen skriver:

  Absolut! Vinge till vindkraftverk.

 5. Kicki skriver:

  Utan att behöva förstora upp bilden, så säger jag som övriga ”talare” en vinge till vindkraft. Hos sonen i Järbo fick dom bygga en ny väg för att kunna transportera delarna dit de skulle i skogen. Barnbarnet Elvira var mäkta imponerad och pratade mycket om ”vinden”.
  Nu är vi hemkomna ifrån Falun, storknar nästan i den 30 gradiga värmen, det är i skuggan, vi ska inte tala om hur varmt det är i solen. Jag vill ha LAGOM sommar och sol.
  Kram

 6. BARBRO skriver:

  Alla gånger en vinge till Gotland!
  Kram.

 7. Znogge skriver:

  Vindkraftverk! Förmodligen en vinge…

 8. Elisabeth skriver:

  Mer vindkraft behövs även varma dagar. Lät skönt att lyssna på P1. Vi får lyssna ifatt när vi kommer hem. Ha dé gott!

 9. Margareatha skriver:

  Jag har svårt att få upp bilder på den här långsamma uppkoppligen jag har här i Småland. Så jag såg inte vad det var.
  Men jag, liksom du, lyssnade på Sommar i eftermiddags. Jag låg i hammocken och hur bra jag än tyckte det var, slumrade jag faktiskt till en liten stund.
  Men det var verkligen bra, han hade en frejdig stil att berätta om sitt gamla hus.
  Mer sånt

 10. Rosita skriver:

  Liksom de övriga så ser jag att det är ett vindkraftverk på gång,en ganska vanlig syn numera,oj vilken plats de tar på mindre vägar.
  Här i skogsmarkerna får vägarna byggas ut enormt mycket för att de ska komma fram.Kan ha sina fördelar,lättare att komma till bärmarkerna.

 11. Gun skriver:

  Vinge håller jag med om:)

 12. skogsnuvan skriver:

  Jag vill inte ens gissa. Allt som har med lastbilar att göra gör mig fullkomligt sjuk. Jag höll på att bli överkörd av en lastbil härom dagen på ett övergångsställe så nu är jag om möjligt ännu surare på lastbilar.

 13. Hejsan Ingrid !

  Lyssnade inte på radio.Gissar som de andra.Jag är för vindkraften, kan väl bli billigare el får vi hoppas.Nätavgifterna är dyra.
  Telefon kan jag klara mig utan, men inte elen.Eller vattnet.

  Jag gick en stavrunda i värmen, men höll mig i de skuggiga partierna.Lite för varmt, nu är det nog skönare.Hade ju tänkt läsa vidare i boken om Emma, men blir störd av skällande hundar och tutande bilar.Idag plingade någon på dörren just som jag sitter och äter ihop med Glamour.Nog ingen som kände mig, för de sa varken sitt eller mitt namn.Det vet mina vänner om att de ska ropa mitt och sitt namn i brevlådan, annars öppnar inte jag. Är inte 17-18 typiska måltider.

  Kanske en försäljare,Tvi vale.Bor ju inte i ödemarken precis.

  HA en skön kväll.

  kram majsan

 14. Lambergsfrua skriver:

  Vingarna till ett vindkraftverk skulle jag tro. Vi såg också en sån transport under vår vistelse på ön.
  Soliga kramar,
  Lambergsfrua

Kommentarer inaktiverade.