Sommar med Inge Thulin

Inge Thulin, vd för 3M, som säljer tejp, post it-lappar och 50 000 andra produkter, och har ett börsvärde på 1 000 miljarder kronor, var verkligen en angenäm bekantskap. Med sin lite torra och knastriga röst berättade han om sin fantastiska karriär, från portvaktens pojke, till rådgivare till Ubama och Trump.

Musiken bestod till större delen av örongodis och bland det fanns även en av mina favoriter; Prospettiva Nevski med Alice. Första gången jag hörde den var när Stina Ekblad var sommarvärd den 20 augusti förra året. Jag vet inte vad det är som gör att den tilltalar mig så mycket, men jag lyssnade på flera gånger om dagen i flera veckor innan jag kunde släppa den.Lyssna och njut!

Inge Thulin spelade den för att illustrera en berättelse om när han och hans företag ordnade en hjärt/lung-maskin till Boris Jeltsin. Han musikval var verkligen genomtänkt! När han berättar om sitt och företagets affärer i Japan följer han upp med en låt med en japansk sångerska. Lite främmande tongångar, men vackert, vackert!

Nu ska jag njuta av Alice’s vackra röst en gång till och sedan ska jag ha mig en kopp kaffe innan jag går och tvättar håret.

Trevlig söndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Sommar i P1 2018 och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Sommar med Inge Thulin

 1. Underbar melodi, fantastisk sångerska! Vilken röst!!!
  Ha det så kul ikväll!
  Kram, Monica

 2. znogge skriver:

  Jag lyssnade inte men min moster hade hört programmet och tyckte det var mycket intressant så kanske får jag lyssna i efterhand.

  Kram och god kväll!

 3. skogsnuvan skriver:

  Den sången tilltalar mig mycket. Dels italienskan och sedan hennes fantastiska röst.

 4. Ann-Marie skriver:

  Ja kors i alla mina dar viilken musik han spe lade. Orkade inte riktigt lyssna på honom men njööt av alla låtar. Får bli en repris med spetsade öron.
  Du var väl på allsång ikväll? Saknar T. saknar den tiden då vi båda var pigga och träffades ofta. Livet var lite mer på topp då. Kram

Kommentarer inaktiverade.