Gårdagens väder ordnade till sig och jag fick minsann ligga på rygg i solstolen och njuta av Sverker Olofsson. Det blev en skön stund med molnen som seglade förbi solen då och då, precis när det började kännas i gassigaste laget.

Jag tycker att han var trevlig att lyssna till och han höll mig vaken hela programmet och det är inte alla sommarvärdar som lyckats med den prestationen. Musiken gillade jag inte till att börja med, men den blev bättre på slutet.

Betyget blirPrat: ♥ ♥ ♥ Musik: ♪ ♪ ♪

Idag är det Sanna Lundell som är värd – få se om jag orkar med henne. :wink:

Ett riktigt höstväder är det idag med en mulen himmel, blåst och några regnstänk då och då. Egentligen skulle jag klippa gräset, men det får vara tills det torkar upp och det kanske inte dröjer så länge, för SMHI spår att det ska kunna bli sol i eftermiddag. Vi får väl se om den spådomen stämmer.

Trots höstkänslorna är det i alla fall sommar på Gotland och det innebär en hel del jobb för polisen och natten till idag verkar de ha haft det hett om öronen:

2015-07-18 05:01, Sammanfattning natt, Gotland
Fredag

00.47 LOB, Alkohollagen. En man i 18-årsåldern anträffas bärande på alkohol. En anmälan om langningsbrott upprättas. Mannen omhändertas och får nyktra till på stationen.

01.44 LOB, Donners plats. En berusad kvinna i 20-årsåldern omhändertas och förs till Akuten

02.23 Drograttfylleri/rattfylleri. En man i 20-årsåldern kör bil i påverkat tillstånd. Mannen får lämna blodprov och svaret på analysen inväntas. Han är även misstänkt för eget bruk och innehav av narkotika.

03.30 LOB, hamnplan. En berusad man i 20-årsåldern omhändertas och förs till Akuten.

03.44 Skadegörelse, Visborgsslätt. En väktare envarsgriper en flicka som klottrat på en byggnad. Två ynglingar avviker från platsen. Flickan överlämnas till vårdnadshavare. Anmälan om skadegörelse genom klotter.

03.57 Misshandel, Österväg. En man i 30-årsåldern blir misshandlad av en man i samma ålder. Han får minst ett knytnävsslag i ansiktet med tand- och sårskador som följd.

03.59 Stöld genom inbrott, Vandrarhemmet Fängelset. Okänd gärningsman har tagit sig in i flera rum och tillgripit gods. Okänt värde.

Organisation
Polisen Gotland

Hoppas att de får en lugnare lördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...