Det var mulet, jag satt inne, jag var sur och Sanna Lundell var så irriterande tråkig att lyssna på, så jag kommer inte ens ihåg vad hon spelade för musik. Hennes feministiska snack tilltalade mig inte alls. Jag vägrar att tro att alla män går omkring och funderar på hur de ska få tag i någon att våldta. Jag stängde av radion!

Då fick jag se att solen tittade fram lite grann så då letade fram en sommarpratare som jag missat och jag valde Terese Cristiansson och gick ut och la mig i solstolen för att lyssna på henne. Det visade sig vara ett bra val, för hon var jättebra! Det var svåra och otäcka saker hon talade om, för hon är utrikeskorrespondent och har tidigare bott ett par år i Kabul i Afghanistan bland talibanerna. Nu är hon bosatt i Istanbul och hon berättade om krigets fasor och orättvisor, om barnfabriker där fattiga kvinnor tvingas föda det ena barnet efter det andra som sedan säljs. Betalar man lite extra kan man till och med få med moderkakan som bevis på att barnet verkligen är nyfött och så berättade hon om jakten på en flicka utan ansikte. Jag fängslades verkligen av hennes berättelser.

Betyg: Prat: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Musik: ♪ ♪ ♪

Efter en kopp kaffe gick jag sedan ut och klippte gräset och så drog jag fram slangen och vattnade och medan jag höll på med det blev det mörkare och mörkare och så började det regna. Nu får jag riktigt god nytta både av regnet och av slangvattningen. :D

Trevlig lördagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...