Sommaren har kommit tillbaka / Årsmöte i garngården

tisdag, augusti 16, 2005

Det känns faktiskt som om sommaren återvänt, även om det är litet svalare och mörkare om kvällarna och nätterna. 

I söndags var det soligt och vackert och efter en vända på Klinte lagade jag lunch som vi åt tillsammans med  och Bosse och  Carina. På eftermiddagen var vi på Muldestranden för det var årsmöte i Garngårdsföreningen. Jag trodde inte att skulle komma så många, eftersom det var sista dagen på årets Medeltidsvecka, men det var några trogna medlemmar som dök upp i alla fall. Det var en gemytlig eftermiddag och efter årsmötet drack vi kaffe tillsammans. Sedan åkte Åke och jag  ner till Bosse   för att hjälpa honom installera ett antivirusprogram.

Måndag  och ett strålande väder. Jag jobbade i trädgården hela dagen med att hacka och rensa i gångarna och annat pyssel också. Åke har hjälpt några grannar med slåtter av "ansen-hö".

 Idag har det mest sett ut så här. Det var först ganska sent på eftermiddagen som solen bröt fram litet då och då. Jag har suttit en del vid datorn och så har det varit det vanliga hushållsjobbet, litet mangling, en tur till Klinte mm mm. Bosse har varit ledig från jobbet idag och  har varit på jakt och skjutit 36 duvor, så dem har vi tagit vara på nu ikväll. Det blir mums att ha i frysen och ta fram till söndagsmiddagar.

Jag har haft ideér om att ändra layouten på min hemsida igen, men efter litet förfrågningar bland några av mina nätvänner, som är mer erfarna än jag, så inser jag att jag nog ska hålla fast vid den här ett tag till i alla fall och i stället satsa på att förbättra innehållet i den.  

Nu börjar det bli läggdags. Natti, natti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Fröjel, Vardag. Bokmärk permalänken.