Sommarens sista ros

5º Ännu en grå dag, men jag tog en sväng ut i trädgården och hittade faktiskt en ros som ännu blommade, men det här är nog den absolut sista för i år.

Hopp finns dock, för genom fönstret kan jag se att äppelträdet här utanför har stora gråa svällande knoppar mitt bland alla bruna torra löv som ännu sitter kvar. Det är redo för våren.

Nu har jag sansat mig lite efter gårdagens glädjechock över att ha gått till final i daxbloggens tävling. Det är väldigt roligt och nu går funderingarna på om jag ska åka till finalfesten den 24 november i Stockholm. Det är på den festen som den slutliga vinnaren ska koras. Det kom ett mail från Dax.se igår med gratulationer och samtidigt meddelade man att det skulle komma mer information om hur finalen ska gå till. Röstningen pågår till den 22/11 och om någon har problem med att hitta röstningsknapparna är det bara att försöka om en liten stund igen, det verkar som om man bara kan vara där en i taget.

Varför är nu det här så roligt? Vad innebär det för mig personligen? Jag lägger ju ner en hel del tid och möda på att få min hemsida och blogg trevlig och intressant och det här blir lite av en bekräftelse på att det jag gör duger. Att jag, trots att jag med råge passerat pensionsåldern, fortfarande kan åstadkomma något som andra uppskattar. Och kanske framför allt, att jag fortfarande har möjlighet att utvecklas och lära mig saker. Som kvinna i den här åldern är man annars inte van vid uppmärksamhet, man har på något sätt blivit osynlig och försvunnit in i den gråa massan av tanter. Kanske kan en del tycka att jag viker ut mig, att jag är exhibitionist som skriver offentligt om mig själv och mitt liv, men den respons jag får på det ger mig ett bevis på att jag fortfarande betyder någonting och det är viktigt. Så alla ni som tittar in här och skriver kommentarer, varmt tack till er! Och naturligtvis ska jag försöka vara med vid finalen, det blir väl inte så många sådana här möjligheter till i livet. Den här bloggfesten får fungera som min sommars sista ros.

Nu väntar maken på att jag ska komma ut och hjälpa honom i trädgården. Ha en riktigt fin torsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *