Sommargåva från Annette

Det är grått och trist väder idag och enligt prognoserna ska det regna mer eller mindre hela dagen.
Vad passar då bättre den här dystra dagen än att lägga ut den här söta sommargåvan som jag fått från Annette. Tack för den!

Jag har suttit vid datorn ett tag på förmiddagen. Dels har jag importerat inläggen från Resebloggen, vilken inte var några som helst problem, det gick hur snabbt och smidigt som helst, och dels håller jag på att föra över mitt dagboksarkiv hit också. Det är lite pyssligare, men det är ju ingen brådska utan jag kan ta en månad i taget när det passar. Kattbloggen ska jag också importera, så har jag allt samlat här på ett ställe sedan.
I eftermiddag ska jag stryka och mangla och eventuellt baka någonting. Man får ju passa på när det är inneväder, för så fort det blir uppehållsväder så att det går att vara ute måste vi ut och klippa gräsmattorna och rensa ogräs i gångar och rabatter. Jag har en rabatt där jag haft fullt med tulpaner och där ska lökarna tas upp och så ska jag sätta sommarblommor där. Mina egna plantor är slut, så det får bli en vända till handelsträdgården.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Gåvor & Awards, Nytt från Stenstugu och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på Sommargåva från Annette

 1. Znogge skriver:

  Har man trädgård så har man alltid att göra tycker jag. Mer eller minbre beroende på ambition kanske…
  Tråkigt väder här med. Grått och kallt som i mars…

 2. Pia skriver:

  Samma trista väder här i Skåne Har starka funderingar på att leta fram vinterjackan 😉

 3. Stryka och mangla? Gör du det fortfarande. Det har jag slutat med för länge sedan. Om man tar grejorna direkt och viker ihop dom så blir det ok. ”om man inte har för höga krav förstås”

 4. Sylvia skriver:

  Himla fiffigt att inportera inlägg från en annan blogg. Jag försökte mig också på det.Inporterade min Efitsida från Blogger.se och det funkade bra i stort sett.
  Så du manglar fortfarande. Nu för tiden blir det bara dukar manglade hos mig.Har blivit lat på gamla dar. 🙂
  Du måste komma och titta på min Kaprifol…..
  Kram Sylvia.

 5. Doris skriver:

  Hej Ingrid !
  Här är det inte varmt heller, var 7, 8 grader i dag och det ska visst vara på det viset hela veckan *suckar* …
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

Kommentarer inaktiverade.