Ingvar Karlsson igår och Tom Malmquist idag, det var inga höjdarprogram någotdera tycker jag. 82-årige fd statsministern Ingvar Karlssons röst har blivit gammelmansknarrig och hans berättelse hade inte speciellt mycket att tillföra utöver det man visste om honom tidigare. Musiken var i och för sig ganska tilltalande och jag lyssnade på hans program till slut, men totalt kan det inte bli mer än 6/10 i betyg.

Nu är det ”rosars tid”

Dagens sommarpratare, Tom Malmquist, orkade jag dock inte lyssna på mer än en timme. Sen gav jag upp och gick ut på en promenad. Hans berättelse riktade sig till dottern Livia 4 år, som föddes genom kejsarsnitt en vecka innan hennes mamma Karin dog i akut leukemi. Det var en tragisk historia och den avbröts av en musik som enligt mitt förmenande inte alls passade in. Det är minsann inte lätt att göra mig nöjd :wink: men det är helhetsintrycket som gör de där 1½ timmarna värda att lyssna på. Det är klart att man kan lyssna i efterhand utan musik, men det blir ju inte alls samma sak. Betyget blir 6/10

När jag stängt av radion för att gå på en promenad hade jag tänkt mig en lite längre tur, men så fick jag se att ICA hade stora fina jordgubbar från Bärgården till bra pris, så då gick jag in och köpte 4 liter och gick hem igen.

Jag åt en rejäl portion när jag kom hem, sparade några tills i morgon och så kokade jordgubbssylt av resten. Det blir gott att ha till pannkakorna i vinter.

Trevlig söndagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...