Söndag förmiddag

Det har varit halvmulet på förmiddagen, men Eva kom och hämtade mig och så åkte vi till stranden. Det mulnade till mer och mer och det blåste rätt mycket. Eva badade, men jag avstod, för jag tyckte att det gick för höga vågor. Men det är trots allt kul att ligga och titta på folk och på alla försäljare, som vandrar fram och tillbaka med sina varor.

När det närmade sig lunchdags kom det ett par stänk regn, som jagade iväg många, men vi avvaktade ett tag. Till slut gav även vi upp och gick till Sikelia och åt en riktigt god lunch.

Vi delade på en tallrik med Antipasto och en med grillade grönsaker. Gott, gott!

Nu är det nästan solsken och jag ska gå ut och lägga mig vid poolen ett tag. I kväll ska vi åka till Taormina om inte vädret sätter käppar i hjulet, för det är helt klart väderomslag på gång.

Trevlig söndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i 2015. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Söndag förmiddag

 1. Birgitta skriver:

  Såg ut som en fantastiskt lunch det där :). Ja du, att sitta och titta på människor är ett trevligt tidsfördriv. Men synd med blåst och regn. Hoppas det blir bättre imorgon :).
  Taormina är en fin liten stad (by?). Har varit där en gång. Minns att det var väldigt dyrt dock. Turistfälla :). Åt i alla fall en fantastisk kalvrätt i en av restaurangerna där.
  Ha det fortsatt skoj!
  Kram

 2. Geddfish skriver:

  Hej! Nu har jag läst ikapp och ser hur underbart du har det. Ser också att det blivit något sämre väder, men det ändrar väl på sig.
  Härligt, njut!
  Kram, Gerd

 3. Znogge skriver:

  Hoppas ni kommer iväg som planerat och att vädret skärper till sig! Så god maten ser ut.

  Kram

 4. Lambergsfrua skriver:

  Grillade frönsaker är en delikatess!
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 5. Lisbeth M skriver:

  Va härligt du har det och va roligt att Eva är i närheten så ni kan ses alla 3.Bodde dom i dom här trakterna tidigare? Man njuter ju ändå även om vädret inte är de allra bästa.Här är det sol regn o mulet (och nu tror att de åskar me) om vartannat,så nu har stickningen åkt fram som vilat hela sommaren.

  Ha en fortsatt fin vecka med mycke bad o mycke annat trevligt.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *