Halvklart, men varmt och skönt är det idag. Jag tog mig en promenad ner till Klintehamn på förmiddagen, för maken påstod att det ska bli regn efter lunch, så jag tänkte att det var bästa att passa på.

Det var en skön promenad, men i varmaste laget. Jag hade jeans på mig och skulle nog valt shorts i stället. Längs vägkanterna blommar cikorian så vackert nu och det är en väldigt vacker växt med sin alldeles speciella blåa färg.

Nu har vi just ätit lunch och jag ska sätta mig ute i solstolen och lyssna på Carl Bildt, få se om han lyckas hålla mig vaken. I och för sig har jag inga större förväntningar på hans insats som sommarvärd, men ibland blir man ju positivt överraskad. Av förklarliga skäl har det inte blivit så mycket lyssnat nu på sommarprogrammen ett tag.

Ann Petrén hörde jag på en stund igår, men hon var inte särskilt intressant, så jag satte mig och läste ikapp i DN:s sommarföljetong stället, för där låg jag efter med rätt många avsnitt. I år är det Håkan Nessers nyutgivna roman Himmel över London och den är riktigt bra. Jag har haft ljudböcker där Nesser varit uppläsare själv, så när jag nu sitter och läser den här följetongen, hör jag i andanom hans lite speciella röst. Det känns nästan lite märkligt.

En skön söndag önskar jag dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...