Söndagsfrid

Söndagen den 12 augusti 2007
Mestadels mulet och disigt, men varmt ca 22-24 grader har det varit både igår och idag.

Igår hade jag bestämt att jag skulle måla färdigt på förmiddagen och rensa i trädgårdslandet på eftermiddagen. Det visade sig vara totalt fel prioritering. På förmiddagen sken solen lite svagt, vid lunchtid mulnade det till och på eftermiddagen regnade det. Fönstrena blev färdiga i alla fall.

Krister och Thomas tittade införbi på förmiddagen och blev kvar en stund. Sedan skulle de åka och bada, men jag misstänker att det inte blev något av med det, eftersom vädret blev som det blev.

Idag har vi lytt tredje budordet och helgat vilodagen. Vi har med andra ord inte gjort just någonting. Jag inledde dagen med att ta mig ett skönt bad och använde en badkula som jag fått i present av Kerstin. Den doftade väldigt gott, det var olja i den och rosenblad som simmade runt i badvattnet, riktigt lyxigt kändes det.

Ren och fin satte jag mig sedan ute och löste lite korsord innan det var dags för matlagning.
Efter lunch satt vi ute och lyssnade på Christer Fuglesang´s sommarprogram, som var riktigt trevlig. Sedan tog jag mig en promenad till Klinte kyrka, var inne på kyrkogården och tittade till mammas och pappas grav och fortsatte sedan till Klintehamn. Där hade jag stämt träff med maken, som var och såg på en fotbollsmatch.

Nu ska jag gå och laga till något gott till kvällsmat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *