Söndagslunch

Det har varit en solig och fin söndag och faktiskt lite varmare än de senaste dagarna. När jag tagit morgonduschen och fått i mig lite frukost tog jag mig en promenad till Suderviljan, för det är ju den femtonde idag och dags för månadsbilden och det var riktigt behagligt ute.

Klickar du HÄR, kan du se hur motivet utvecklat sig sedan årets början. Nu har det i och för sig inte hänt så mycket, för vi har ju haft snöfritt varje gång jag tagit kortet, men förhoppningsvis ska det blir lite förändring framöver. Inte med snö förstås, utan med blommor och grönt. 😉

När jag kommit hem var det dags att åka till Visby, för jag var bjuden till Krister och Thomas på söndagslunch.

Köttfärsfyllda piroger och ett par goda sallader och sedan björnbärspaj och glass till efterrätt smakade väldigt gott.

      
Nyförvärv på väggarna – klickbara bilder!

När vi ätit färdigt gick vi en promenad i det vackra solskenet och här var jag ju tvungen att ta ett kort. Jag vet mig aldrig sett en trädgård så fulla av vintergäck förut.

När vi kommit tillbaka drack vi kaffe och sedan var det dags för mig att åka, men jag körde inte direkt hem, utan jag åkte till Korpen, där jag har en före detta arbetskamrat som ligger på Rehab. Hon har opererat ett knä och ska försöka träna upp sig lite innan det är dags att åka hem. Hon såg riktigt pigg ut, där hon kom gående bara med hjälp av en rollator. Det blev en trevlig stund med många glada skratt.

Ha en fin söndagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Utflykter, Visby. Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Söndagslunch

 1. Znogge skriver:

  Vilket snyggt och stilfullt hem Krister och Thomas har! Helt i min smak och en likadan bordslampa står här i vår hall. Så gott det lät med piroger. Jag har aldrig vågat mig på att laga det men man ska kanske aldrig säga aldrig…

  Kram och trevlig kväll!

  • Ingrid skriver:

   Har ni en likadan lampa? Där ser man!
   Piroger är inte alls besvärligt att göra. Förr gjorde jag det då och då och ofta fyllda med fisk, ris och hackat ägg och så med pepparrotsgrädde till. Mums, mums.
   Kram

 2. Agneta skriver:

  Vilken otroligt både vacker och läcker mat för att inte tala om hemmet, det var bland de stiligaste hem jag sett! Det är sånt där man drömmer om……Och är det fullt med vintergäck i trädgården, för gulsippor är det väl inte redan?
  Trevlig dag!
  Agneta kram

 3. Agneta skriver:

  Nu hade jag för bråttom, du skriver ju att det är vintergäck! Helt fantastiskt. Jag har satt och satt och satt genom åren, men dom har inte velat sig. Men jag ger inte upp!
  Kram igen

 4. Vilka helt underbara tavlor – speciellt den första och den sista! Jag älskar nonfigurativ konst….. 😆 Härlig lunch verkade det ju också ha varit. Här har det blivit rester i två dagar nu. 🙄 Fast det har inte gjort så mycket, Rolle älskar ju laxpudding och i dag blev det t.o.m. lite falsk hummersoppa. Jättegott….. 😉
  KRAM
  Susie

 5. Gunnel skriver:

  Piroger som är så gott! Vilken härlig trädgård med så mycket gul vintergäck. Riktigt vårlikt. Kram

 6. Vonna skriver:

  Älskar att se på deras fina inredning, De är ju proffs. Vill ha det så fint oxå, men man kan inte få
  Allt här i livet!! Jag försöker att glädja mig åt att jag fortfarande kan gå o stå, promenera o så.

  PS: Hälsa dem att jag saknar deras bilder på bloggen eller instagram, vet inte riktigt vad det heter? Saknar deras bilder på mat o bak.
  Stor Kram

 7. Gunnar skriver:

  Låter som en fin söndag. Fint med alla vårtecken nu. Vi har också några få Vintergäck i trädgården men visst blir det finare när de växer i sån mängd.

 8. Skogsnuvan skriver:

  Vilka fina piroger dom har fått till. Det är gott men jag tycker det är svårt att få till dom så dom blir fina. Ni har väl verkligen vår nu tycker jag men vårvintern här har varit fin i flera dagar. Soligt och blankis på sjön och på vägen också tyvärr. Det tinar och droppar av taken och solen värmen. Massor med folk kommer hit och hälsar på och jag tror att vi grillat korv i 4-5 dagar nere vid sjön nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *