Söndagspromenad

Det har varit en härlig solskensdag den här söndagen och fastän det blåste lite gav jag mig ut på promenad efter lunch. Det var riktigt skönt ute och solen värmde gott. Såna här dagar vill vi ha många av nu!!

Förra året fick jag se de första vintergäcken här på Odvalds just den här dagen och det fanns minsann gott om dem i samma rabatt i år också. Det fick jag se när jag gick förbi där och då kunde jag ju inte motstå att smyga mig in och ta ett foto.

Jag gick genom samhället och fortsatte söderut i min spaning efter vårtecken, för i Hasselas trädgård brukar det finnas mycket vintergäck, men där låg det ännu fullt av snö.

När jag var framme vid Sicklings gick jag in till Bosse o Carina och hämtade Ludde, för jag tänkte fortsätta min promenad söderut ett bit till. Ludde och jag fortsatte till Stenstugu och hälsade på Eva en stund.

På Stenstugu hittade jag minsann vårtecken, snödropparna har kommit riktigt långt.

Sedan kom Bosse och hämtade mig och Ludde och eftersom han skulle åka och handla följde jag med till Konsum och gick hem därifrån, så idag har jag verkligen fått en massa frisk luft.

Dagens ordspråk:

Den som vill sitta på två stolar faller lätt ner mellan dem.

Ha en skön fortsättning på söndagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Ludde, Promenader, Stenstugu, Vårtecken 2013 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Söndagspromenad

 1. jam45 skriver:

  Otroligt vad fina snödroppar somredan vuxit sig sååå stora! 😀

 2. Corina skriver:

  Man blir påmind om att vi lever i ett avlångt land ! Här är det väldigt långt till vårtecken kan jag ju säga. Snön ligger i djupa drivor överallt. Men solen har dock lyst i två dagar nu och det har tinat….vår farstubro är nu snöfri i alla fall….kanske kan det räknas som vårtecken 😀 Kram !

 3. Det hade jag också !
  Klart jag kunde skriva om den.
  Tror alla hade fint väder, fast i Karlstad sken visst inte solen,
  för Hr o.Fru Andersson gick och åt hamb.strips.

  Kram

 4. Suss skriver:

  Ljuvliga bilder, snart är den här på riktigt – våren alltså. Fint att du visar oss som bara har snö än så länge i blomrabatterna.
  Är det en Keeshond? Jag tycker det ser då ut, men säker är jag inte. Mina föräldrar hade en sådan medan de bodde på landet och den var väldigt mysig. KRAM!

 5. Kerstin skriver:

  Härligt att se lite vårtecken trots att du har snö. Här har det varit takdropp och flera plusgrader. En liten föraning om våren.

 6. Inger Maryissa skriver:

  Här har det också varit ljuvligt och soligt väder idag
  och ja, såna här dagara vill vi ha många av nu…
  och oj, du har hittat de första Snödropparna….härligt
  det är verkligen ett tecker på att vi går sakta men säkert mot ljuvliga tider igen.
  Kramar

 7. Birgitta skriver:

  Men oj vad våren kommit långt hos er! Säkert har den gjort det här också, fast jag har gått på helt fel ställen 😉 Nästa helg skall jag ta en promenad i parken och se hur det ser ut där. Roffi och jag kunde inte gå på så många ställen i helgen för överallt var det fullständigt nedisat. Det GICK inte att gå med en stark hund. Jag har inga broddar så det fick bli asfalterade trottoarer för min del. Men de var inte lätta att gå på de heller.

  Sköt om dig!

 8. Caroline skriver:

  Här är det bara snö och tjäle så långt ögat når, det lär nog ta tid innan jag ser några vårtecken hemma hos mig…
  Men ska börja kolla efter dem nu första helgen i mars och framåt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *