Det har varit en härlig solskensdag den här söndagen och fastän det blåste lite gav jag mig ut på promenad efter lunch. Det var riktigt skönt ute och solen värmde gott. Såna här dagar vill vi ha många av nu!!

Förra året fick jag se de första vintergäcken här på Odvalds just den här dagen och det fanns minsann gott om dem i samma rabatt i år också. Det fick jag se när jag gick förbi där och då kunde jag ju inte motstå att smyga mig in och ta ett foto.

Jag gick genom samhället och fortsatte söderut i min spaning efter vårtecken, för i Hasselas trädgård brukar det finnas mycket vintergäck, men där låg det ännu fullt av snö.

När jag var framme vid Sicklings gick jag in till Bosse o Carina och hämtade Ludde, för jag tänkte fortsätta min promenad söderut ett bit till. Ludde och jag fortsatte till Stenstugu och hälsade på Eva en stund.

På Stenstugu hittade jag minsann vårtecken, snödropparna har kommit riktigt långt.

Sedan kom Bosse och hämtade mig och Ludde och eftersom han skulle åka och handla följde jag med till Konsum och gick hem därifrån, så idag har jag verkligen fått en massa frisk luft.

Dagens ordspråk:

Den som vill sitta på två stolar faller lätt ner mellan dem.

Ha en skön fortsättning på söndagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...