Söndagsrapport

Söndagen den 19 oktober 2008 | 16:30 | 10 grader, blåsigt

Efter en natt med regn och rusk (vi fick nästan 10 mm nu igen), klarnade det upp på förmiddagen och i eftermiddag har det varit riktigt vackert. Vi har suttit ute på terassen efter lunch och lapat i oss en dos D-vitaminer, med jackor på förstås, men det var riktigt varmt och gott. Vädret är verkligen växlande nu, men turligt nog verkar det som om det mesta regnet kommer nattetid.

I dag är det en lugn och skön dag. Jag började med ett varmt och gott bad och sedan när jag satt här vid datorn för att leta fram några foton till dagens Fototriss, som idag har temat skyltar, ringde Eva från Sicilien. Det är ett tag sedan vi pratades vid, men de har fortfarande sommarvärme och hon satt i shorts och linne och laddade för söndagsstädning. De har några svenskar boende på Villa Citrus nu och några har bott där i tre veckor och haft fint väder nästan hela tiden, så att de är nöjda med sin vistelse på Sicilien är inte att undra på.

På eftermiddagen kom jag på att jag glömt bort att ta månadsbilden, så det var fram med kameran och ut och fota. Jag brukar annars ta kortet vid 12-tiden och det var lite försmädligt att jag glömde bort det, men nu är Månadsbilden uppdaterad med oktober månads foto i alla fall.

I morgon ska jag till Hemse och jobba på Kupan och samtidigt är det Efit. Få se om jag kan ta några foton där, jag får väl kolla med föreståndaren innan jag går lös. Annars får det bli de foton jag tar här hemma bara.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.