Söndagsutflykt till Visby och lunch hos Krister

söndag, april 2, 2006

 Söndagen inleddes med ganska gråmulet väder och ca 3 grader varmt, men fram mot lunch bröt solen fram och nu, vid 17-tiden, är det soligt och vackert. Vi har just kommit hem efter en trevlig utflykt till Visby där vi besökt yngsta sonen, fått en god söndagslunch och fixat till hans bokslut och deklaration.

Igår kväll såg vi på Högsta Domstolen igen och jag måste säga att det känns som om man bara sitter och ser på det för att fördriva tiden. Det finns ingenting i det som känns engagerande. Tina Nordström är söt och gullig och gjorde sitt till för att gårdagens program kändes bättre än förra veckans. Men jag kan inte låta bli att tycka att det är pinsamt. Varför ska kändisarna  behöva sitta och "ta skit" från de så kallade domarna. Pinsamt tycker jag, eller är det bara så att jag är så korkad att jag inte fattar det roliga?? När Högsta Domsolen var slut hittade jag en Wallanderfilm på en av filmkanalerna. Jag tror att jag har sett den förut, men den var bra och Christer Henriksson gillar jag verkligen.

 Idag fick jag ett mail från vår dotter Eva på Sicilien. Eva och hennes man ska arrendera ett lägenhetshus och hyra ut lägenheter till turister. Hon ville ha hjälp med en hemsida för företaget och det blir troligen Krister eller jag som ska göra den. Det blir säkert jättebra. Eva har länge varit inne på att skaffa något eget på Sicilien och hon har ett utmärkt kontaktnät med resebyråer och turistföretag efter många år i branschen. Jag blev så  glad så jag ringde omgående upp henne och gratulerade. De ska skriva kontrakt nu i veckan och har redan några lägenheter uthyrda nu i augusti. Skulle någon vara intresserad, så kommer det mer information på min hemsida senare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Sicilien, Utflykter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *