Stefan Löfven….

…är jag lite nyfiken på och idag är det han som är sommarpratare.

Jag sympatiserar väl inte direkt med hans politiska åsikter, men han verkar vara en lugn och vettig man. Skulle han sedan visa sig ha humor och spela musik som jag gillar, stiger han givetvis ett pinnhål till i min aktning.

Om vädergudarna kunde skärpa till sig lite, så blir det en skön stund i solstolen och då är det upp till Stefan att hålla mig vaken.

Jag tog mig en promenad på förmiddagen när jag var färdig med fredagens städning och då var det ganska skapligt, men molnen kommer och går, så det är ingenting att lita på. När jag gick iväg funderade jag på om jag skulle ta regnjacka eller inte, men jag tog en rövare och gav mig av utan både den och paraply och det gick vägen. Inte en droppe regn och när jag kom hem var himlen nästa blå igen.

I värsta fall får jag väl lägga mig inne på soffan och lyssna, men det är i absolut värsta fall, för Sommar i P1 ska avnjutas utomhus.

Ha en skön fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Stefan Löfven….

 1. Gunnel skriver:

  Vilka mäktiga moln du har fångat på bild. Här är det jämngrått men jag tror det blir bättre lite senare idag. Jag vill sitta ute och äta middag. Maten smakar mycket bättre utomhus. Några sommarpratare har jag inte blivit färdig till att lyssna på. Kommer alltid på det försent. Hoppas Stefan kan hålla dig vaken. 🙂

 2. Inger Johansson skriver:

  Hej!
  Sympatiserar inte heller med hans politiska åsikter men programmet och musiken var väldigt bra, tyckte jag!
  Ska nu ta en kopp kaffe utomhus!
  Kram Inger 😀

Kommentarer inaktiverade.