Stora däckbytardagen

I dag har det varit en dag då man verkligen har känt att det varit vår i luften. På förmiddagen tog jag mig en lång och trevlig promenad. Trevlig för att jag träffade på en bekant som jag slog följe med, sedan träffade vi på en tredje bekant som vi stannade och pratade med. Det var många som var ute och gick i det sköna vårvädret, för även om det blåste en hel del var det trots allt 10/12 grader varmt.

Väl hemma igen blev det en snabb lunch, för sedan skulle jag infinna mig i Lokalen här på Odvalds, för vi skulle ha ett medlemsmöte i bostadsrättsföreningen klockan två och det skulle dukas och fixas till innan dess. Det kom rätt mycket folk, som hade en hel del tankar, frågor och önskemål, så nu har vi i styrelsen fått lite att fundera över.

När mötet var slut fick jag se att jag hade ett missat samtal. Det var Bosse och när jag ringde upp honom talade han om att jag missat min inbokade tid för däckbyte. Jag hade fått en tid kl 15.00, men han hade inte fått tag på mig, så efter att ha bytt däck på de fem andra bilarna (tur att han fick hjälp av Edoardo) hade han åkt hem.

Givetvis åkte han tillbaka till Stenstugu, så att jag kunde köra dit och få sommardäck på Golfen också. Nu ska den bara tvättas, men det sparar jag till någon dag i nästa vecka.

Ute på gården höll Alessia på med biltvätt

När jag kom hem sopade jag ur garaget innan jag satte in Golfen igen, för på måndag har vaktmästaren aviserat om sandupptagning här i området. Ett vårtecken så gott som något!

Sedan satte jag mig och renskrev minnesanteckningarna från mötet. Det är bäst att göra det omgående, medan minnet är någorlunda färskt, när jag ska tyda mina kryptiska kråkfötter. Jag hoppas att jag inte missade någonting, för jag hör faktiskt lite dåligt och det pratades väldigt mycket överallt i Lokalen.

Trevlig lördagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds Brf, Vårtecken 2018. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Stora däckbytardagen

 1. Ja, det är verkligen vårtecken, både däckbytet och den kommande sopningen av grus! Ingetdera är gjort här än, faktiskt… Men idag har det blivit lite trädgårdsarbete, så härligt att få börja! men det känns i ryggen ikväll.
  Så vackert hus på Stenstugu!
  Ha en trevlig lördagskväll, kram, Monica

 2. Anita skriver:

  Hej Ingrid!

  Hittade din blogg av en slump via Susies blogg. Vilken trevlig blogg du har. Såg ditt inlägg om tussilago. Visst är dom riktiga solstrålar om våren. Såg mina första i veckan också. Och faktiskt också de första blåfrusna blåsippsknopparna.

  Önskar dig en fortsatt skön helg!
  /Anita

 3. Lena i Wales skriver:

  Härligt att ni äntligen får lite vårkänslor, vintern i Sverige har varit låg.
  Du är verkligen aktiv! Jag ser fram emot att bli heltidspensionär, men undrar nu om jag verkligen kommer att orka med det,hi,hi!!!
  Önskar dej en fin kväll också!

 4. Elisabeth skriver:

  Det var många vårtecken idag!!

 5. skogsnuvan skriver:

  Här får man nog ha vinterdäcken på i minst en månad till för det är vinterväg efter de två dm snö som har kommit sista dagarna. Du är duktig du som håller på med föreningsstöket. Jag sitter och gruvar mig för att skicka ut kallelser till vägföreningen. Det är många och en del har mail och en del får man skriva till och en del vete sjutton hur jag ska få tag i Usch föreningsgrejs är det värsta jag vet. Jag har bara en förening kvar nu för jag har lyckats komma ur fiskevårdsföreningen och sportklubben som tur är. Jag är mer för att göra det fysiska arbetet

  • Ingrid skriver:

   Jag har bara två föreningar kvar nu där jag är med i styrelsen. Det är bara SPF och BRF och där är jag sekreterare i båda. I de andra är det mest fysiskt arbete. Typ jobba på Kupan och uppdatera hemsidor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *