Störande trafikbuller och störande katt

Lördagen den 15 juli 2006

Temperatur: 17-18 grader.

Soliga och fina dagar har det varit den här veckan, men idag har det varit lite svalare. Vi har hållit på med att måla dörrarna på ladugården och för första gången på flera veckor så har långbyxorna varit på. I skuggan var det ganska svalt faktiskt. Resultatet av målningen blev bra och vi är nöjda med vår dag.

Ikväll har jag stängt våra sovrumsfönster och ser fram mot en natt utan störande biltrafik och katter. Gotlandsfärjorna går ju i princip dygnet runt just nu och varje gång det har är dags för avgång eller ankomst har vi en massa bilar som dundrar förbi ute på vägen. Dessutom har Grållen kommit på att han kan ta sig in genom vårt sovrumsfönster. Han klättrar upp i en spalje, upp på taket ovanför trappan och sedan vidare upp på taket och via hängrännan fram till fönstret. Sedan är det bara att hoppa in. Han är i och för sig kanska diskret. Några försiktiga jamanden och sedan går han vidare i huset och sen hör vi inte mera av honom, men man blir ju lite störd ändå. Så nu ser jag fram mot en god natts sömn.


En liten datakommentar bara innan jag kryper till kojs. Shutboxen har haft något knas ett tag. Jag vände mig till support och enligt dem ska felet nu vara avhjälpt.

På Sicilien har Etna vaknat till liv igen efter att ha varit lugn ett bra tag. Jag har hittat en länk till en webcam som följer förloppet. Kolla på “Ingrids Sida/Sicilien”. Det är ganska häftigt faktiskt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, Sicilien, Våra Katter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *