Stormen inte värd ett namn

Söndagen den 20 januari 2008 Sol hela dagen, ca 5&#176varmt.

Helgens oväder blev inte så farligt. Det blev inte i klass med varken Per eller Gudrun och var inte så dramatiskt att det var värt att få ett eget namn. Räddningstjänsten på Gotland hade enligt Helagotland.se försett sig med ett ordentligt lager sextumsspik, men fick ingen användning av dem, för de hade inga ärenden alls att hantera i lördagens blåsväder. (Spiken skulle man använda ifall det skulle bli några problem med tak som blåste iväg.) Ett träd som blåst ner över vägen på ett ställe och strömavbrott hos ett par hundra abonnenter var de enda rapporterade följderna av blåsandet.

Idag har det varit lika soligt och vackert som igår. Jag hade tänkt ligga och ta igen mig imorse, men det var så ljust och vackert ute så jag gick upp straxt före åtta, drack mitt morgonkaffe i godan ro och löste DN:s fredagskryss, som jag inte hunnit med tidigare. Krister och Thomas skulle komma hit på lunch, så när frukosterandet var färdigt satte jag igång med matlagningen. Carina och Bosse skulle egentligen också komma, men de har blivit så förkylda, så de ville inte komma hit och smitta ner oss. Nu har Krister och Thomas åkt tillbaka till Visby och Åke sitter och ser fotboll på TV och allt är under kontroll.

Igår såg vi “Stjärnorna på slottet”, där det var Jan Malmsjö’s dag. Jag tycker att det var ett härligt program och hela den här serien har varit jättebra iår. Peter Stormare var en väldigt positiv överraskning! Britt Eklands dag missade vi, men jag kan nog tycka att hon är en väldigt konstlad och tillgjord människa.
Hon ser helt förfärlig ut med sitt stela plastikopererade ansikte. Jag läste en kommentar i DN där man sa att hon ser så skrämmande ut att programmet borde vara barnförbjudet!

Ha en skön söndagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Väderprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.