Stormen Per

Måndagen den 15 januari 2007

Mulet, blåsigt och regnskurar, temp ca 5 gr

Stormen Per drog in med full kraft igår eftermiddag. Vid 18-tiden gick strömmen och var borta precis lagom länge för att jag skulle hinna tända stearinljus överallt och sätta igång batteriradion. Då kom strömmen tillbaka igen! Jag släckte ljusen och efter ett par minuter bröts strömmen igen. Så det var bara att tända igen och nu blev det ett avbrott som varade hela natten.

Vi åt kvällsmat i skenet av stearinljusen och satt och pratade och sedan gick vi till sängs. Jag hade min MP3-spelare med mig och låg och lyssnade på boken jag håller på med. I morse fick vi tillbaka lyset vid 7.30-tiden. Åke fick igång värmepannan och det var skönt, för nu hade vi bara 15 gr inomhus och det känns lite kyligt.


Solen steg upp och färgade himlen alldeles röd


Jag gick ut för att inspektera skadorna som stormen ställt till med och det var minsann både omkullvälta hus och avblåsta tak.Tur att det bara var fågelhuset som blåst iväg.

Glad är jag för att jag fått en av veckans Tigerlänkar hos Annika Tiger.

Och glad är jag för att jag lyckats gissa rätt på Bia´s gissningsbild förra veckan.

Jag har fixat till layouten på de övriga bloggarna (Fröjelnytt, Våra katter, Våra Resor) och gjort några korrigeringar på Villa Citrus hemsida.

För övrigt roar jag mig med att tvätta några maskiner och i eftermiddag blir det nog en tur till Klintehamn för några inköp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Trevliga händelser, Väderprat. Bokmärk permalänken.