Styrelsemöte

Kaffebryggaren står och slörpar och idag får den gå dubbla skift, för i eftermiddag ska styrelsen för vår SPF-förening samlas här hos mig. Det blir nog lite trångt, men finns det hjärterum så finns det stjärterum heter det ju och sittplatser har jag i alla fall till samtliga.

Det är en solig och fin höstdag idag också, men det var snudd på frost i morse. +1° hade jag på termometern när jag kom upp vid halvåttatiden. Det var nog tur att jag tog in pelargoniorna igår kväll. Nu står det ute i solskenet igen.

Dagens ordspråk måste vara en travesti på Paulusordet att ”den som inte arbetar skall heller inte äta” :

Den som inte vill kröka ryggen mot marken får inte kröka armen mot munnen.

Ha en härlig lördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i SPF. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Styrelsemöte

 1. Jag skrattade gott när jag såg dagens ordspråk! 😆
  Idag har vi först lyckats fördriva tiden med att jag tog bort ännu fler sommarblommor och Rolle målade nått till traktorn han håller på att renovera. Alltså – vi ”lekte lite” båda två. Skönt att slippa alla ”måsten” ibland! 😉
  Sen åkte vi iväg och handlade i Hemse och så vidare till Uggarderorj där vi kunde ta en lång prommis för det var inga kor där. (Har bliver mer eller mindre jagade av en skock där tidigare och då slutade det med att en ko rev upp sitt juver, inte kul. Dom är så vansinnigt nyfikna när man har hund med.)
  TREVLIG HELG
  Susie

  • Ingrid skriver:

   Kor och hund är ingen bra kombination, men nu är det ju inte så mycket kor i markerna längre. Idag har det ju varit kalasväder igen, så jag kan tänka mig att det blev en skön promenad.
   Trevlig helg!

 2. Znogge skriver:

  Så kallt ni har det på morgonen. Här var nog runt tio grader i morse…

  Hoppas det blev ett bra möte på alla vis.
  Trevlig kväll!

  Kram

 3. Laila Östergren skriver:

  Här var det alldeles vitt ute på gräsmattan när vi åt frukost. Enligt termometern vid köksfönstret så hade det inte varit minusgrader. Mina gula rudbeckior var dock bruna så nu kan jag klippa ner dem med gott samvete och få rabatten klar.
  Kan tala om att vi gått med i SPF så vi kommer nog att ses där någon gång.
  Idag har vi varit på Wisby Strand på Gutamålets Dag. Mycket trevligt.

  • Ingrid skriver:

   Så roligt Laila, att ni gått med i SPF, jag fick veta det på styrelsemötet idag. Jag var så ledsen att det kolliderade med Gutamålets dag, men det brukar ju var senare i oktober. Vi har varit där flera år i rad Åke och jag och det brukar vara väldigt trevligt.

 4. Suss skriver:

  Är det er första frost? Vi har haft några nätter, men mina pellor har redan fått flytta in i garaget och där får de nu stå hela vintern. De jag har inomhus får torka och må dåligt av rumsvärmen, men de brukar komma igen när de får ”klippa sig” och lite ny jord. KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *