Svar från Zeta

Kommer du ihåg mitt inlägg angående min irritation över höga och svårplacerade flaskor?

Innan vi flyttade hade jag ju mitt stora skafferi, så då upplevde jag det inte som något större problem, men nu är det knepigare att flytta om hyllor och försöka få plats med flaskorna.

Idag kom det ett svar från Zeta och det är inte bara mina synpunkter som kommit fram, utan alla som skrivit och kommenterat mitt inlägg har också fått sina synpunkter noterade. Så känn er alla delaktiga!

Hillevi hade dock en mer positiv syn på flaskorna och gläder sig åt att de är vackra och eleganta och har dem samlade i ett zinktråg. Egentligen borde man kanske göra så i stället för att reta upp sig 😉 Här kommer svaret:

Hej Ingrid!

Tack för ditt mail och för att du tog dig tid att höra av dig till oss!

Vi uppskattar när våra konsumenter hör av sig om de stöter på en produkt eller förpackning som inte lever upp till vår vanliga standard.

Jag förstår din irritation över svårigheten att få plats med flaskorna i köksskåp, särskilt som många kök nuförtiden inte längre har dessa fantastiska skafferier, som dessutom höll den för olivolja optimala temperaturen omkring 14-16 grader.

Jag har talat med vår Produktavdelning och fått förklarat att flaskan vi använder för vår olivolja är en standardflaska, Marraska-flaska. Flaskan är utvald med tanke på att vara kostnadseffektiv både vad gäller tillverkning av glaset, men även vid transport, så att priset på olivoljan inte behöver belastas av en dyr flaska.

Jag beklagar att våra förpackningar orsakar dig bekymmer vid förvaring och kommer att vidareförmedla dina och dina bloggföljares synpunkter till vår Produktavdelning för framtida förpackningsdiskussioner. Dock hoppas jag att du är nöjd med innehållet i produkterna och hoppas på fortsatt förtroende från dig.

Varmt välkommen att höra av dig om du har ytterligare frågor eller funderingar!

Med vänlig hälsning

Jenny Olsson

Zeta kundforum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, Tyckt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Svar från Zeta

 1. Ailas skriver:

  Jag delar din irritation gällande vissa förpackningar! Har själv varit i kontakt med ett par leverantörer och gissningsvis kommer jag att skriva ett inlägg framöver. Det kommer inte att handla om olivolja, men förpackningskritiken delar vi. 🙂
  Kram

 2. skogsnuvan skriver:

  Nu har jag ju ett stort skåp i köket med lämplig temperatur för oljor och där är det gott om plats så jag har aldrig tänkt på problemet men klart att det är besvärligt för man ska ju inte ha oljan i kylskåpet har jag hört.

 3. Gunnar skriver:

  Kul att du fick ett seriöst svar! Vi har alla dylika flaskor i svalen. Saknar ibland ett ”gammaldags” skafferi. Det var inte så dumt att ha men finns knappast längre i nya lägenheter och hus.

 4. Znogge skriver:

  Det finns många opraktiska förpackningar i dag. Men desto friktigare att framföra sina synpunkter då. Havrekuddar säljs i bland i en förpackning som lockar med 10% mer. Helt kört att få in den i något skåp då.

  Kram

 5. Margaretha skriver:

  Frågan är väl snarare: Varför tog man bort de smarta skafferierna i moderna hem? De var ju helt oslagbara.
  Tycker jag.

 6. Hejsan Ingrid !

  Det var väl bra skrivit.Jag brukar också både klaga och berömma.Det har vi rätt till vi konsumenter.Annars får de ju inte veta vad vi tycker.
  Du får helt enkelt slå över oljan på en mindre flaska och sätta etikett på den.Jag har ett skafferi som ett skåp.Öppnar jag ventilen blir det lika kallt som ute.
  Ibland är man aldrig nöjd.Inte ens med vädret.

  Kram Majsan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *