Svårt att hålla ordning på tiden

Jag har flera amaryllisar som totalt har missat det där med julen. Först trodde jag att det bara var en, men nu har jag hittat tre till. De kanske tror att de är påskamaryllisar. Långa och rangliga stod de där och var inte speciellt vackra, men …

…de fungerar bra som snittblommor tycker jag.

Påsk ja! Det börjar närma sig och jag borde väl egentligen plocka fram lite påskpynt, men jag väntar nog några dagar till, eller också struntar jag i det. Idag är det inte aktuellt i alla fall, för idag är det jobb på Kupan i Klintehamn som väntar.

Ser du Springfloden på SVT1 på söndagskvällarna, en ruskig och väldigt spännande historia. Ovanligt bra för att vara svensk!

Trevlig måndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds. Bokmärk permalänken.

26 kommentarer till Svårt att hålla ordning på tiden

 1. Gunnel skriver:

  Då är det inte bara människor som kan bli lite vilse i tiden, men är de så vackra så gör det inte så mycket. Jag har inte börjat följa den serien. Jag är dålig på serier för rätt som det är så glömmer jag ett eller att par avsnitt. Karm

 2. Eleonora skriver:

  Ur led är tiden ibland men blommande amaryllis är väl fina oavsett årstiden! Roligt att de kan glädja dig nu läänge. Kram från
  Eleonora

 3. Birgitta skriver:

  Min amaryllis överlevde julen, men inte mycket mer :). Våren har tittat fram dock – men just idag är det grått och lite rått i luften. Jobbade igår hela dagen så jag kom inte ut då. Och idag lockar inte vädret för utgång.

  Nej, jag ser inte Springfloden. Däremot läst boken. Deras böcker är urbra. Filmerna brukar inte bli fullt så bra. Har jag läst boken så ser jag aldrig filmen (eller serien som i det här fallet).
  Ha så gott.
  Kram

  • Ingrid skriver:

   Här har det varit grått hela dagen och det har farit med någon typ av nederbörd, lite oklart vad den bestod av.
   Jag har ingenting emot att se en film om jag läst boken och jag har gjort tvärt om också. Sett filmen först och läst boken sedan och det är rätt läckert faktiskt, för då har personerna i boken ju ett ansikte.
   Kram

 4. Susie Bloom skriver:

  Har man såna problem som att amaryllisarna blommar till påsk, då ska man vara riktigt hlad tycker jag! 😆
  Idag hade jag tänkt göra mitt nya adressregister klart. Har fört in hälften av dom jag har i min lilla telefonbok. När allt är infört därifrån får jag jämföra med det gamla uttryckta registret – fast det är väldans inaktuellt tyvärr. 😥
  Men…istället har jag fått ägnat mig åt min mailbox. Igår fungerade allt perfekt, jag kunde skicka och ta emot både skrift och bilder. Idag får jag in mailens rubriker, men sen finns det inget mer…och skicka mail är inte att tala om! Man undrar ju vad som hänt helt plötsligt!? 👿
  KRAM
  Susie

  • Ingrid skriver:

   Så trist att din nya dator inte fungerar. Det är ju annars det som är glädjen med en ny, att allt fungerar och går jättesnabbt. Hoppas att det ordnar sig.
   Kram

 5. Laila Östergren skriver:

  Fina amaryllisar. Jag ser inte Springfloden men maken gör det. Tyckte inte den lät lockande, verkade läskig.
  Ha det bra!

 6. znogge skriver:

  Amaryllis är verkligen perfekt som snittblomma och speciellt när de blir så långa.

  Kram

 7. Egentligen är det ju trevligare att ha blommande amaryllisar nu än till jul, när man har så mycket annat! Så njut du av dina påskamaryllisar! Vi har en påskkaktus, som precis har börjat blomma, den kunde klockan…
  Ha en fin fortsatt måndag!
  Kram, Monica

 8. Musikanta skriver:

  Tack för tipset med Springfloden.
  Kram från Ingrid

 9. Märtha skriver:

  ”Ovanligt bra för att vara svensk”…. Jag har inte sett ”Springfloden”, trots att vi också köper både svt1 och svt2. Men det finns ju så många andra bra deckarserier på svenska! Ser Wallander och Beck hur många gånger som helst, t.ex. Och Maria Lang ser jag främst för ”ljuva femtital…”. Tänk så gamla skådespelarna verkar bara för att de är klädda som de är! När min svägerska fyllde 70 (2005) och dagen före ståhejade i köket iklädd tights, då verkade hon betydligt yngre än mamma när hon fyllde 50 – året var då 1970.

 10. Geddfish skriver:

  Mina novemberkaktusar har haft lite svårt med tiden också.
  Mitt påskpynt får nog stå kvar i källaren, eller inte. Får fundera, kanske tar upp påskkärringarna 😉
  Ha det gott, kram, Gerd

 11. Hillevi skriver:

  Undrade just när du skulle tipsa om ”Springfloden”! 😉 Den är verkligen bra och jag ser fram emot att läsa boken sedan.

 12. wiolettan skriver:

  Men, så vackra de står där, amaryllisen. Det kanske inte är i mitten på mars, eller blomman vet inte om det.
  Nej., jag ser inte den serien, tycker att den verkar ruskig på de reklamsnuttar jag har sett. Är den det? Den kan ju vara bra ändå, men sova efter något väldigt otäckt och spännande har jag lite svårt för.
  Hoppas att du får en finfin dag.
  Varm kram.

 13. Leontina skriver:

  Jag önskar att jag kunde få julamaryllisarna att blomma om, förr kunde jag, men hur jag gjorde då har jag ingen aning om. Du får ha kurs här på bloggen, för mig får de gärna blomma rangligt och även till påsk, bara de visar lite vilja att komma igen.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *