Tål inte gotlänningarna solen?

2015-04-07 19:34, Sammanfattning dag, Gotlands län

Tisdag
09.53 På ICA Maxi misstänks en man i 40-årsåldern för snatteri då han inne i butiken ätit en större mängd lösviktsgodis. Han uppträdde även misstänkt narkotikapåverkad varför han medtogs för provtagning och förhör. 14.13 En man i 30-årsåldern omhändertogs på S:t Olofsområdet där han uppträdde kraftigt narkotikapåverkad. Han fördes till akuten för provtagning och vård. Han misstänks för ringa narkotikabrott. 14.36 På Hästgatan i Visby blir en 6-årig flicka påcyklad av en man i 17-årsåldern. Mannen kommer att höras under morgondagen misstänkt för vållande till kroppsskada. Flickan fördes till akuten för vård med skador i ansiktet. 15.37 En okänd berusad man i 50-årsåldern omhändertogs på Östercentrum och fördes till akuten för vård. 16.28 En berusad man i i 45-årsåldern omhändertogs i Östergravar. Vid visitation av honom anträffades en pepparsprayburk varför han misstänks för brott mot vapenlagen. Mannen fick tillnyktra i polisens arrest och förhör kommer att hållas med honom. 16.43 Omhändertogs en 50-årig man i Östergravar. Han fick nyktra till i polisens arrest. 17.07 Ytterligare en man i 50-årsåldern i östergravar. Även han fick nyktra till i polisens arrest. Solen sken på Gotland idag !!

Organisation
Polisen Gotland

Text: Kent Billqvist / Länsvakthavande befäl. Publicerad: 2015-04-07 19:45.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nyhetskommentar. Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Tål inte gotlänningarna solen?

 1. Som f.d. Stockholmare så ler jag lite i mjugg åt dom ”hemska” nyheterna! Inte för att dom inte är trista, utan för att det är så skönt med sådana mindre hemskheter!! 😈
  KRAM
  Susie

 2. TantGlad skriver:

  Ojoj så mycket som händer.
  Du får hursomhelst Ha en fin dag ialf.

  Kram.

 3. Znogge skriver:

  Oj då, det gick verkligen vilt till hos er. Hos oss noterade jag att någon kört ner en hel mittrefug… Då undrar man…

  Kram

 4. Kraka skriver:

  Sol ær starka saker!

  Kram

 5. Gunnel skriver:

  Det låter farligt. Hoppas inte skåningarna blir lika påverkade av solen. Kram

 6. Marlene skriver:

  Tyvärr , en vanlig dag här på Öster och då skall sägas att allt rapporteras inte i media.
  Men idag skiner solen….

 7. Birgitta skriver:

  Oj. Jo, men det är nog så att folk märks ju mer nu när värmen kommer. De är ute istället för inne, men narkotikan och fyllan tar de också med sig ut. Usch. Vad jag också reagerar över är ”…… blir en 6-årig flicka påcyklad av en man i 17-årsåldern”. En man? I 17-årsåldern? En ung man borde det vara – eller en pojke. Men inte en man.
  Det sägs att värmen är på väg tillbaka nu – så se upp! Snart invaderas Visby om det håller i sig över Valborg. Här i Lund samlas ungefär 25 000 ungdomar i Stadsparken. Och då lär det hända en del.
  Kram!

 8. Kicki skriver:

  Det låter ju inte bra om gotlänningarna tål solen så dåligt att polisen får så mycket att göra. 🙂

 9. ulla laiho skriver:

  Även i vår ortstidning kan man läsa om sprit- och narkotikapåverkade människor. Det är hemskt när andras liv står på spel p.g.a. deras ovarsamhet och många gånger aggressivitet.

 10. Lambergsfrua skriver:

  Solen piggar upp livsandarna – lite mer än önskvärt för somliga tydligen 🙂
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *