Tävlingsdags igen

Nu är det dags att vara med en utlottning igen. Och den här gången är det goda nätvännen Agneta som lottar ut den här boken om och av Theodore Kallifatides.

Titta in till Agneta och var med och tävla du också!

Jag befinner mig förresten just nu i Agnetas hemtrakter, Göteborg eller närmare sagt Liseberg, ja inte rent kroppsligt, men via TV:n, för jag ser på Lotta på Liseberg och i TV4:s evinnerliga reklampauser hinner med, inte bara att släppa ut katten, stänga vädringsluckan i växthuset, ta en vända på toa, gå i skafferiet och ta sig en jordgubbe, man hinner också surfa runt och blogga litet. Annars tycker jag att Lotta på Liseberg är ett jättetrevligt allsångsprogram. Det ska bli spännande att se hur Allsång på Skansen med Måns Zelmerlöw kommer att stå sig i konkurrensen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tävlingar, TV och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 svar på Tävlingsdags igen

 1. Agneta skriver:

  God kväll, Ingrid!

  Göteborg visade sig från sin allra bästa sida i kväll, kanonfint väder och solen tycktes mig sticka artisterna i ögonen. Fullt ”ös” och så fick vi en egen sång också, inte illa! Jättetrevligt program och bra artister. Jag slog över till SVT1 21.00 för att se på släktforskningen, i reklampauserna. Inte hade jag på datorn för att se div. förberedelser som vi uppmanades att göra. Antingen ser jag på TV eller så surfar jag, inte båda samtidigt.

  Vill minnas att jag för längesedan pläderade för allsångsprogram från olika städer i vårt avlånga land. Det finns faktiskt fler städer i Sverige än Göteborg/Stockholm 😉 Den unge Måns Zelmerlöw är inte i min smak alls, om man säger så. Men det är ju trots allt artisterna som är viktigast.
  Satt faktiskt ute på balkongen i eftermiddags i några timmar när det var någorlunda ”svalt” och läste ”Vindens skugga” av Zafón. Riktigt spännande och lite annorlunda. En hel del om hur det var att leva i Barcelona anno 1950, när Franco var diktator finns med lite här o där bland änglar och djävlar och gengångare. Svårt att lägga ifrån sig en sådan bok, så nu blir det mer läsning 🙂
  Tack för att du länkat till min lilla utlottning och lycka till!
  Kramen, Agneta

Kommentarer inaktiverade.