Tävlingsdags

Blåsigt och småkyligt är det i dag också och jag har just varit ute och plockat bort påskfjädrarna från det lilla trädet utanför vårt köksfönster. De såg för eländiga ut efter gårdagens blåst och regn. Nu kan det snart få bli lite vårväder igen!

Nu på förmiddagen har jag kört ut blanketter från skatteverket och tänker sätta igång med Åkes och min deklaration, men innan dess tänkte jag utlysa en ny tävling.

Jag har mött så stor medkänsla och fått så stort stöd från alla som besökt mig här i bloggen, så nu vill jag ge något i gengäld och då blir det i form av en tävling, där alla kan vara med vare sig man har en blogg eller inte.

Det här presentkortet, som jag vann precis lagom till påsk, vill jag dela med mig av. Den som vinner det kan sedan beställa en valfri bok hos Adlibris. Det räcker att lämna en kommentar i det här inlägget och tala om ifall man vill vara med och tävla, så får man en lott. Tävlingen pågår till den sista april, så det är gott om tid.

Lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tävlingar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

30 kommentarer till Tävlingsdags

 1. Lambergsfrua skriver:

  Först ett stort grattis till dig för den fina vinsten! Jag tycker det är väldigt generöst av dig att lotta ut den. Du älskar ju att läsa och här kunde du ha fått ännu en bok i ditt bibliotek.
  Självklart vill jag gärna vara med och tävla om presentkortet! Jag har just avslutat Emma Hambergs Baddaren och börjat på Sirenerna i Bagdad av Yasmina Khadra. Jag tycker alltid att pseudonymer är så förvillande – och det är väl det som är meningen förstås;)
  Varm kram,
  Lambergsfrua

  • Ingrid skriver:

   Visst gillar jag att läsa, men jag tycker att det är roligt att ordna en tävling för mina goda blogg/nätvänner.
   Själv har jag just läst ”Simon och ekarna” och den var väldigt bra.
   Kram

 2. Anne-Lie skriver:

  Jag har också stått ute i duggregnet och plockat bort påskfjädrar. Satte fjädrarna på tork inne i ett glas får se om de blir fina igen, annars köper jag nya till nästa år.
  Jag vill gärna vara med i din tävling om presentkortet. Men ska du inte behålla det själv??!!
  Kram från ett regnigt Småland.

 3. Raija skriver:

  Skönt att få undan tråkiga saker som deklaration så snabbt som möjligt. Sen är det gjort och du kan ägna dig åt roligare saker.

  Är det inte lite synd att lotta ut din vinst, eftersom även du läser böcker. Men inte tackar jag nej till ett sånt erbjudande och vill gärna vara med och tävla.

 4. Anita Brehlin skriver:

  Klart jag vill vara med och tävla med vad skulle jag göra sa du? På tal om deklaration så har jag pappersbeda som deklarerar åt mig så jag behöver inte göra mer än att skriva på. Känns så väldigt behändigt så.

 5. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!
  Grattis till korsodsvinsten! Vilken bedrift av dig, gäller att ha både skicklighet och turen på sin sida.
  Självklart vill jag vara med och tävla 🙂 Fick just ett mail om att min best. pocket fr. adlibris skickades i dag så jag får nog vänta tills på måndag, tidigast. Också ett sammanträffande.
  Har skrivit några rader på min hemsida om din tävling vilket antagligen minskar mina egna chanser men vad gör väl det? Syftet med tävlingen är ju lite speciellt och svårt att sätta ord på. Att stötta en medmänniska, efter bästa förmåga, är en självklarhet. I alla fall i mitt hjärta.

  Jag önskar dig lycka till med deklarationen för det är allt ett riktigt ”pilljobb” hur man än har det. Förstår att det dessutom känns väldigt tungt då det gäller även Åkes. Ladda upp med näsdukar eller så får du väl låta tårarna droppa på en kopia…som jag gjorde när det begav sig 🙁
  Styrkekramar, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Visst är det kul när man vinner. Förra gången jag vann var det precis före en jul, så det presentkortet använde som vinst i julkalendern.
   Jag hoppas att du har turen med dig den här gången Agneta!
   Deklarationen går ganska bra tror jag, men jag har skickat en fråga till skatteverket, så jag får väl invänta svar från dem innan jag anser det färdigt.
   Kram

 6. Eleonora skriver:

  Käraste min vän – du är då verkligen generös. Tänk att du skänker bort den fina vinsten du själv knåpat ihop. Duktigt att du kan lösa korsord och dessutom vinna!!
  Hoppas verkligen det slår om snart till sol och värme igen. Vi behöver det.
  Tänker på dig ofta och hoppas det går hyggligt bra för dig. Skönt att du har de dina nära dig och kan få hjälp när det behövs och dessutom har en god samtalspartner nära.

  Sköt om dig och hoppas att ryggen mår bättre. Kram från
  Eleonora

 7. Ailas skriver:

  Så generös du är Ingrid, som vill dela med dig av din vinst! Självklart vill jag vara med och tävla om en bok… en boktok som jag är.

  Kram!

 8. elisabet skriver:

  Grattis!
  Här har vi lämnat hur många kassar böcker till Röda Korset senaste veckorna så nu får vi plats med lite nya.
  Kram

 9. Charlotte skriver:

  Tänka sig att du vann på korsodet. Så skickligt. Har känt med dig då du så hastigt blev änka. Önskar dig en glad vår.

 10. Bettan skriver:

  Först måste jag ju gratulera till din vinst. & va kul att du vill lotta ut den =). Jag ställer mig gärna i lotterikön =). Massor av varma kramar till dig vännen!

 11. Suss skriver:

  Vilken fin tanke att dela med sig av din egen vinst. Jag som älskar böcker är gärna med och tävlar. Min mor arbetade i bokhandel när jag var liten – och stor också för den delen. Den ägdes av ett par, vars dotter blev min bästa vän från jag var ungefär 5 år och det är hon än idag. Vi gick till ”bokis” efter skolan. Vilken rik miljö det var förstod vi inte då, men väl nu. Ha det bra, du får nog många tävlande. KRAM!

 12. Kicki skriver:

  Du är då duktig på att plocka vinster här och där. Om du nu absolut måste göra dig av med vinsten 😉 så ställer jag upp som mottagare om jag lyckas vinna.
  Kram

 13. Birgitta skriver:

  Har börjat läsa ikapp nu när jag äntligen fått nytt modem. Och stort grattis till vinsten! Men skall du inte ha vinsten själv? Det är ju hur kul som helst med en ny bok ju. Men vill du inte ha den så vill jag gärna vara med i tävlingen :-).

  Idag är det underbart väder här i Lund. Men själv är jag trött efter att ha jobbat samtidigt med strålbehandlingen. Ja, inte samtidigt. Svårt när man ligger still på britsen. Hoppas allt är bra med dig. Nu skall jag fortsätta läsa 🙂

  Kram!

 14. Karlavagnen skriver:

  Jag vill inte deltaga i tävlingen, men vill bara gratulera till vinsten. Jag tycker att du skulle unna dig en bok att njuta av. Vara lite självisk för en gångs skull. Så stort Grattis!

 15. violen skriver:

  Kan någon vinst vara bättre än den här? Om man är boktokig som jag? Tror inte det, är gärna med och tävlar!

  hälsningar violen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *