Tears in heaven

Måndag 22 september 2008 | 19:55 | 15&#176

Idag är det höstdagjämning och den infaller i år enligt SMHI klockan 17.44. Vid höstdagjämning blir dag och natt lika långa. Mot mörkare tider har vi gått länge, men nu kommer dagen att bli allt kortare i förhållande till natten.

Mulet har det varit idag, men varmt och skönt. Vi har varit ute i trädgården och jobbat hela dagen. Gräsmattorna har blivit klippta. Det hade jag ju annars tänkt göra i lördags, men då blev det trädbeskärning i stället. Ett gammalt äppelträd ville grannen inte beskära, för han ansåg att det var alltför dåligt och borde tas bort. Så idag har Åke börjat såga av de stora grenarna på det och i morgon ska förhoppningsvis hela trädet vara borta. Till våren ska vi plantera ett nytt träd i stället. Ett Ingrid Marie hade jag tänkt mig. Det är goda och vackra äpplen som mognar ganska sent och håller sig fram till jul.

Jag fick se, att på videon från Youtub, som jag hade med i lördagens inlägg, finns en av mina favoritlåtar, Tears in heaven med Eric Clapton. Här kommer den ifall du missade att den fanns med.

Nu ska jag gå och se vad den nya dramaserien “Livet i Fagervik” kan vara för något. Igår kväll satt jag och såg säsongens första avsnitt av “Andra Avenyn” och för min del lär det nog inte bli fler den här omgången heller. Ursäkta, hoppas ingen tar illa upp, vi har ju alla olika smak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nytt från Stenstugu, TV o Video o Kultur och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *