Testpiloter

Det är en riktigt varm och skön dag måndag och jag har just kommit hem från en Klintepromenad. På förmiddagen städade jag klambarhule, som är ett gutamålsord för ett förråd där det kastas in saker och ting huller om buller, en skräpbod och det är så mitt uteförråd fungerar, men nu när trädgårdsmöblerna kommit ut därifrån gick det att ta sig fram och röja undan och sopa av lite.

Lite påskpynt hittade jag också och nu är de här små påskkärringarna på plats och testar hur det är med flygförmågan inför skärtorsdagen nästa vecka. Annar pyntar jag inte så mycket till påsk. Ett par dukar, några kycklingar, gula ljus och så mycket mer blir det inte.

I kväll ska jag och några av mina grannar gå till Rondo, där Region Gotland ska lämna information om vad det tänker när det gäller vårdcentralen i Klintehamn, som i dag bara är bemannad med ett par distriktssköterskor. Sen kan man ju fundera över om det går att påverka regionrådets agerande i den här frågan, eller om besluten redan är fattade? Om nu inte Regionen kan driva vårdcentralen och Hansahälsan är villig att göra det, så låt dem då få möjlighet till det. Även om det blir under begränsade former är det bättre än att ha det som det är i dag.

Trevlig måndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Påsk. Bokmärk permalänken.

14 svar på Testpiloter

 1. Vilka gulliga påskkäringar! Ja, det börjar väl bli gags att ta fram lite påskpynt, men det blir inte mycket här heller!
  Visst undrar man ibland om det hjälper att man engagerar sig i någon kommunfråga, men om man inte gör det, kan man i alla fall inte påverka!
  Kram, Monica

 2. Riktigt skojiga testpiloter! Ja, tänk – vi har påsken här om en dryg vecka!
  Kramar!

 3. Musikanta skriver:

  Det är tråkigt när man lägger ner vårdcentraler. Numera har vi bara en enda privat här i Söderköping och man får vänta länge innan man får en tid om det inte är akut. Hoppas det löser sig hos er!
  Kram från Ingrid

 4. Hade jag varit i form hade jag också gått på informationsmötet. Jag tillhör ju dom som under dom första 18 månaderna efter operationen nästan bodde där! 🙄
  KRAM
  Susie

 5. Gunnel skriver:

  Påskpyntandet är ganska sparsmakat här med…inte alls i stil med julen. Det känns liksom inte lönt för så få dagar, och nu börjar vädret bli bättre och man är mer ute. Hoppas ni får någon som driver VC så att invånarna blir nöjda. Det är ju ni och inte regionsgubbarna som ska få bestämma kan man tycka. Kram

 6. Skogsnuvan skriver:

  Jag ska påskpynta lite till helgen och ta fram mina påskkärringar som jag har en del av. Nu väntar jag på att Skatan ska komma och det ska bli så roligt att träffa henne. Kinabror har kört hem lite ved till mig som ska kapas och klyvas och så håller jag på att skrapa det vita på huset som ska målas om. Ser att det finns så mycket att göra ute och när det blir vår blir man nästan för ivrig.

 7. Bosse Lidén skriver:

  Hoppas ditt/ert hopp fortfarande lever. Trist när de försämrar. 🙁
  Vilket häftigt ord och vilka söta ”påskdamer”. 🙂
  Kram Bosse

Kommentarer inaktiverade.