Tid för läsning

Torsdag 6 mars 2008 | 11:20 | 3&#176 varmt och kraftig blåst.

Gårdagens snöbyar har bytts ut mot regn och blåst och det känns allmänt ruggigt och lite trist. Bättre väder är utlovat till morgondagen och det ser jag verkligen fram emot. Jag tog fram en solstol häromdagen och den vill jag använda nu. Aldrig längtar man väl efter sol och värme som i mars månad.

Igår gjorde jag inte så mycket nytta, bara det vanliga hushållgörat. På eftermiddagen satte jag mig med boken av Susanna Alakoski, Svinalängorna, som jag började på häromdagen. Den är verkligen fascinerande, så jag kunde inte släppa den, utan när kvällens TV-tittande var klart, fortsatte jag att läsa efter att jag gått till sängs och kunde inte sluta förrän boken var utläst. Jag har uppdaterat Bokhyllan, så titta gärna in där och läs om boken.

Den här tiden på året tycker jag egentligen ganska bra om. Det är stillsam period mellan jul och påsk och man har tid att slappa, gå långa promenader, sitta vid datorn, läsa och göra annat “onyttigt”.

Nu ska vi åka en vända på Klinte och handla. I eftermiddag ska jag nog ta mig en lässtund till. Nu väntar Kajsa Ingemarssons bok “Den ryske vännen”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Väderprat, Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.