Tillbaka till vardagen

Idag har det varit sol och ett par grader kallt bara, men med en isande vind som gick genom märg och ben. Det fick jag erfara när jag gick iväg till Kupan i Klintehamn för ett arbetspass. För nu är det tillbaka till vardagen och slut på att flanera omkring i sol och tjugogradig värme på Gran Canaria.

I morgon får man nog hålla sig inne om SMHI:s prognos stämmer. Under förra veckan, när jag var borta, har det inte varit något snötillskott alls, men nu verkar det vara på gång på allvar.

Mera otrevligheter: Jag har fått en kallelse till tandhygenisten och besöken där är någonting som jag tycker är väldigt obehagligt. Nu hade jag fått tid en dag då jag inte kunde komma, så jag ringde och hade förhoppningar om att hon inte hade någon tid förrän mycket, mycket längre fram, men plågan blev bara uppskjuten en dag.

Ha en skön kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Röda Korset. Bokmärk permalänken.

18 svar på Tillbaka till vardagen

 1. Znogge skriver:

  Det är fördelen med min tandläkare 🙄 Synnerligen svårt att få tid hos henne. På gott och på ont naturligtvis…

  Även här väntas det snö i morgon.

  Kram

 2. Bosse Lidén skriver:

  Tjugo grader låter inte så dumt. Förstår att det var en viss skillnad för dig. Besök hos en Tandhygienist försöker jag också undvika. Jag lyckades sist att övertala min nya tandläkare att jag inte ville träffa någon som skulle lära mig borsta tänder och ge mig dåligt samvete.
  Kram Bosse

 3. Tandhygienister är bland dom värsta plågare som finns. Värre än tandläkare….. 👿
  I morgon ska jag till kirurgen i Visby, så jag hoppas att vädret inte är alltför hemskt. Idag trodde man ju att det var fint – och det var det på förmiddagen när Rolle tog den långa prommisen med Santos – men sen åkte vi till Klintehamn för att handla lite och upptäckte att det var isande kallt. Detta trots att det bara var -2 då! 🙄
  KRAM
  Susie

 4. Ja, det ska tydligen bli mer snö även här. Alldeles onödigt, tycker jag. Vi har ju haft ett par dagar med några minusgrader och sol, men idag har det pendlat kring nollan igen och det blir så halt!
  Tandhygienister har jag inget problem med, men direkt trevligt är det ju inte…
  Kram, Monica

 5. Musikanta skriver:

  Det är väl en skillnad på 30 – 35 grader som du upplever nu, antar jag. Inte undra på att du tycker det är kallt!
  Jag har aldrig varit hos en tandhygienist utan borstar tänderna efter varje mål. Min tandläkare har aldrig sagt något om det. Sen har jag ju mellanrumsborstar och tandtråd också. MÅSTE du gå dit, eller. Jag menar om du tycker det är så obehagligt kan du väl låta bli?
  Kram från Ingrid

  • Ingrid skriver:

   Förr hade min tandläkare ingen hygenist och då fungerade allt alldeles utmärkt, men så skaffade hon en som man måste gå till och bli undersökt av och det gillar jag inte…..

 6. Geddfish skriver:

  Snöproblem lite varstans, hör jag på radion. Här är ganska så lugnt ännu.
  Tandhyggan, henne har jag inga problem med 😉 tycker det är skönt att bli rengjord. Inga problem med tandläkaren heller, jag är väl lite udda där 😉
  Ha det gott, kram, Gerd

 7. Gunnel skriver:

  Det har börjat en ny tandhygienist hos min tandläkare och det är nog en helt unik människa. Det är inte värre att gå till henne än tandläkaren, och det har jag aldrig upplevt förr. Trots det är jag nog ganska kvick att ringa och ändra tiden både hos tandläkare och hygienist. Kram

 8. Kicki skriver:

  Jag har också fått kallelse till tandhygienisten, men det jag misstänker att jag måste ändra tiden för den 15 febr. (när kallelsen var) så skulle jag tro att mina resor till Uppsala för strålning har påbörjats.
  Nä, tandhygienister är ett onödigt nödvändigt ont.
  Kram

 9. Eva Henriksson skriver:

  Jag avskydde tandhygienisten! Jag bad att få slippa ultraljud!!! Det gick inte!”Då bytte jag tandhygienist och då klarar jag det.

Kommentarer inaktiverade.