Tinnitus

Tisdagen den 19 december 2006

Idag har det varit en solig och fin dag. Imorse var det nästan -5 gr, under dagen har det varit runt 3-5 gr varmt. Och gårdagen var i stort sett lika fin, men inte lika kallt.

I söndags var det också härligt väder och jag tog mig en lång promenad på förmiddagen och på eftermiddag var Åke och jag i Klinte kyrka och lyssnade på en julkonsert. Mycket trevligt!!

Igår och idag har det varit städning på schemat. Man vet ju inte hur länge det här fina vädret håller i sig, så jag tog tillfället i akt och tog ut sängkläder och mattor för vädring idag.

Mitt öra har inte blivit bättre och nu hör jag nästan inte alls på det, så idag fick jag en tid på vårdcentralen för kontroll. Syster Lennart konstaterade att det inte fanns någon vaxpropp, men att jag har ett väldigt starkt undertryck i örat. Förmodligen beroende på vår senaste flygtur. De kunde inte göra någonting här i Klitehamn, men jag skulle hålla på att blåsa så att trumhinnan lättade och om det inte blivit bättre efter jul ska jag ringa och få en remiss till öronkliniken. Hoppas nu att det går över och att tjutandet beror på undertrycket.

En hel del daterande har det blivit på kvällarna. Vi håller på för fullt med hemsidan för Villa Citrus. Nu ska Eva och Claudio bara bestämma sig för vilken version de vill ha (jag har 2 olika förslag). Den italienska är annars färdig och jag har fått översättningar till den engelska och den svenska sidan. Nu ska bara Eva översätta sin prislista också, så ska det snart vara klart.

Imorgon ska jag lägga in sill och steka julköttbullarna. Jag skriver listor och handlar efterhand som jag kommer på vad jag ska ha hem, men har en känsla av att jag är lite oorganiserad…….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet, Kropp och själ, Trevliga händelser, TV o Video o Kultur och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *