Tisdagen på Kupan….

…blev en svettig historia, för det har varit väldigt varmt i dag och kyldisken står och blåser ut en massa varmluft och glassboxen är så het på baksidan så att det nästan inte går att ta på den. Ute på terrassen var det dock ganska skönt, men blåsigt. Så pass blåsigt att det inte gick att ha parasollen uppfällda för de slet sig och hamnade ute på gatan.

Kunderna verkade dock vara ganska nöjda och handlade och åt och drack med god aptit. Det var riktigt mycket med folk ett tag på eftermiddagen och stämningen var god även om en och annan sa: ”Oh, vad här är varmt! Hur orkar ni vara här inne?” Vi har nog en tendens att glömma bort att det är det här vi gått och längtat efter under vintern och den kyliga mars och april.

Nu blommar paradisäppelträden här på Odvalds så vackert

Trevlig tisdagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Röda Korset. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Tisdagen på Kupan….

 1. Ja, visst har vi längtat och nu är den här – sommarvärmen! Men man är ju aldrig riktigt nöjd…
  Idag har det bitvis varit molnigt här, så att man hoppades på regn, men icke! Ingen blåst här dock, nästan kav lugnt!
  Kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Ännu har vi i alla fall inte bevattningsförbud, så jag vågar dra fram slangen och slipper bära vattenkannor till min lilla täppa. Men visst behövs det regn.
   Kram

 2. Hillevi skriver:

  Paradisäppleträd är verkligen något särskilt! Så bra att de finns på Odvalds också.
  Tack, för att du påminde mig om Arthur! Visserligen hoppades jag på att du funnit ytterligare en bok av Lindnordh men 2:an räcker långt den också. Dessutom fick jag bokhyllorna städade tills jag kom på att den var ett e-lån från bibblan…

  Varmt är det men min turkburk fattar inte alls varför matten är så helt slut! 😛

  • Ingrid skriver:

   Boken var verkligen bra, men det tog ett tag innan Arthur dök upp på allvar i handlingen, men under tiden fick man ju inblick i en sport som var totalt okänd för mig.
   Kram

 3. Ann-Marie skriver:

  Så det var på kupan du var i e.m. landade en kort stund i taxi utanför dig men såg inte dig i någon solstol. Nu är T. hemma igen, jag åkte med honom och det är så förnämligt att jag fick skjuts hem sedan. Imorgon åker jag och Baxter ut så kanske hör jag av mig.

 4. Znogge skriver:

  Visst har vi längtat så då går det inte an att klaga även om svetten lackar 😉

  Kram och god kväll!

 5. Musikanta skriver:

  Fantastiskt vackert träd. Visst är det härligt med värme men jag föredrar lite svalare väder. Svårt att ta sig för något utomhus när det är så varmt under dagen.
  Kram från Ingrid

 6. Gunnel skriver:

  Det ör rejält varmt om dagarna, men det är bara att krypa in i skuggan. Så skönt det är nu när man slipper en massa extra kläder för att gå ut. Kram

 7. Geddfish skriver:

  Nytt försök, min kommentar försvann.
  Jo, vi har längtat så till sommaren och när den kommer så går det för fort, kroppen hinner inte med, därför klagar vi (inte jag, jag vrålnjuter).
  Kram, Gerd

 8. Elisabeth skriver:

  Så vackert trädet blommar. Vi glömmer lätt kylan, nu när det är varmt. Jag tycker det är ljuvligt att slippa ta på sig en massa kläder. Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *