Tisdagstema – Accessoarer

8º Inte blev det något städväder idag inte. Det regnar och är hur mörkt och eländigt som helst, så planerna inför dagen är ändrade. Jag ska starta med att ta vara på lite tvätt och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men det finns ju hur mycket som helst att ge sig på, så det löser sig säkert. Maken har gett sig iväg ut för att göra vinterservice på gräsklipparna. De ska göras rena, det är olja som ska bytas, knivar som ska slipas och batteri som ska plockar ur och tas in för förvaring. Det gäller att stå redo när gräsmattorna börjar växa till sig i vår.

Här kommer dagens Tisdagstema:

Den här veckan tänkte jag att vi skulle kika lite på accessoarer. Vad använder ni för tillbehör?

Jag var lite fundersam på vad jag skulle välja, men det blev min vardagsörhängen. Jag har hål i öronen, som du kanske ser, och kan berätta att jag gjorde dem när jag var i 15-årsåldern och då var det vår provinsialläkare som fixade sånt. Det var mindre vanligt på den tiden och man kände sig otroligt modern och inne när man gick där med den första ”läkeringen” i guld.

Det här är en accessoar som jag använder i stort sett varenda dag. Till fest blir annat i öronen, men de här pärlorna är så behändiga att sätta i och ta ur och ”lagom” till vardags.

Fler som visar upp sina accessoarer hittar du HÄR.

Glöm inte att rösta i Daxbloggens tävling.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *