Tisdagstema – Macro

Dags att krypa nära nära och titta på detaljerna. Sätt kameran i macroläge och kör!

Nu har jag ju ingen tjusig kamera med macroobjektiv och kan inte komma så där väldigt nära, men det här fotot har jag letat fram i bildarkivet och det får representera dagens tisdagstema.Fler som visar macrobilder idag hittar du HÄR.


Ännu är det grått och ganska blåsigt, men det lär ska finnas hopp inför dagen, solen tittar nog fram senare. Jag tror att jag ska baka en eller annan kaka, så att jag har något i burkarna inför helgen.

Ett foto i timmen är det idag, men lusten har gått av mig, så jag har bestämt mig för att göra en paus med det fotoprojektet. Jag har varit med i så många år nu, faktiskt ändå sedan 2004 och ganska troget varje månad, så det känns som om jag tar samma kort om och om igen. Hur roligt är det att se på våra kaffemuggar, gröttallrikar, matportioner, klockor mm mm? Jag tycker i alla fall att det är tjatigt!

Jag önskar alla en fin tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tisdagstema och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

9 svar på Tisdagstema – Macro

 1. Anette skriver:

  Åh, så fantastisk vakkert! Og tusen takk for titten hos meg 🙂

 2. Ailas skriver:

  Tjusig bild, inget fel på kameran där!
  Jag förstår att du kanske tröttnat på Ett foto i timmen, men jag tycker det har varit trevligt med dessa bilder! Samtidigt vet jag att man blir så trött på sig själv! Jag har inte bloggat så länge, men umgås då och då med tankar att lägga ner… Det känns ofta att jag har inget att ge. Men än så länge är jag i gång.
  Ska vinka av son och sonhustru på Landvetter idag. De ska tillbaka till bröllopshotellet i Thailand. Romantiskt värre. Hennes föräldrar skjutsar, så jag följer med. En utflykt i trevligt sällskap funkar alltid. Chattade med dottern från Fiji i natt och snart åker äldstingen med familj till Frankrike. Men midsommarafton ska vi emellertid fira tillsammans innan dess. Alla blir borta… så jag känner mig snart helt övergiven. Men roligt att de unga rör på sig och har kul!
  Hoppas att du får en bra dag
  Kram

 3. Gun skriver:

  Fin bild! Blev trots allt sol här, trost svart himmel i morse:)

 4. Bitten skriver:

  Väldigt bra foto i alla fall!

 5. Skatan skriver:

  Fantastisk bild! Nu längtar jag nästan hem till den svenska sommaren … 🙂

  … och du … pauser måste man ta sig då och då här i livet.

  He det fint!

  Kram!

 6. Hej igen !

  Nu är jag nog trött, istället för att skicka klicka jag på föregående inlägg,jo jag skrev så här.Så fint med det lilla biet,är det frukt-trädsblomma.

 7. Vilket fint foto – det andas verkligen sommar 🙂

 8. Pysselfarmor skriver:

  Jag tycker din bild är lika mycket macro som många andras…
  OCH väldigt vacker – sommarljuvlig!

 9. Lisa skriver:

  Jättefin bild. Ibland måste man få ta lite pausar. Jag har pausar från en del fotoutmaningar just nu och deltar bara på några få. Sommaren är så fylld med en massa annat man ska göra så…. så man hinner inte allt.

Kommentarer inaktiverade.