Tisdagstema – Rund

Idag är det synnerligen skiftande väderlek, det har regnat och solen har varit framme och nu mulnar det till och det ser ut att komma en skur när som helst. Maken och jag har varit på Klintehamn en vända. Vi hade bilen på verkstad igår och visst blev vi tvungna att byta den ena lambdasonden. Nu skulle räkningen betalas, 2700:- kostade kalaset, men jag måste ju komma med ett tillrättaläggande. Sonden hade inte alls lagt av på grund av någon gubbkörning, vilket jag ju nästan beskyllt maken för, utan det hade av någon anledning blivit en kortslutning i den. Maken drog en suck av lättnad, för naturligtvis har jag hackat på honom och sagt att det var hans fel. Nu kan han med lugnt samvete fortsätta med sina inspektionsrundor i sakta mak.

Här kommer dagens tisdagstema:

Tänkte vi skulle ägna oss åt form igen. Den här gången formen rund. Stora runda saker, små runda saker. Fota och ha kul!

Runda former är det gott om, det är man omgiven av överallt. Jag hade först tagit ett foto av jordgloben, av en rund kudde, av en rund spegel och några runda skålar, men beslöt mig till slut för att lägga ut det här fotot.En interiör från salen med ett runt bord, med en rund duk och på duken en rund skål.

Fler som visar runda former hittar du HÄR.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.