Tisdagstema – Stadsmiljö

Så lämpligt att temat är Stadsmiljö i dag, för jag har varit i Visby på förmiddagen, för att fixa i ordning lite i Eva och Gaetanos lägenhet.

Så här lugnt och fridfullt var det på Adelsgatan klockan 11 i dag. Det ser helt annorlunda ut på sommaren när gatan är full av turister. På vintern är massor av butiker stängda och shoppingen är i stort sett förflyttad till Östercentrum. På Adelsgatan strosar bara några enstaka människor omkring, fast jag såg faktiskt ett par stycken som gick där försedda med kamera. Det var säkert några tidiga besökare från andra sidan vattnet.

Fler som visar stadsmiljöer hittar du HÄR.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tisdagstema, Utflykter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

11 svar på Tisdagstema – Stadsmiljö

 1. Pia skriver:

  Vilken fin bild Och vad roligt att dottern och barnbarnet kommer 😀

 2. Rigmor skriver:

  Lite småstadsidyll…jag kan förstå att ni bofasta kan tycka det blir lite väl mycket under sommartid. Vi får hoppas det är lite lagom av allt när vi åker över i början på juni, den ”värsta” semesterrusningen har väl inte börjat då.
  Idag har vi inte fullt så vackert väder, men när jag tittade på termometern så var det +14,7 i skuggan!! Så det får man väl inte klaga på, det blir till att krya på sej fort, jag är rädd jag missar ormparadiset annars, som vi har här i närheten. Det är bara en kort period de är framme, och det verkligen kryllar av dom!! Det är med skräckblandad förtjusning man går där…
  Ha det gott!!
  Kram kram

  • Ingrid skriver:

   Jag håller mig ifrån Visby när det är som intensivast, annars är det kul när det blir lite fart och turisterna är såå välkomna 🙂

   Det där ormparadiset är nog ingenting för mig – jag har lite ormfobi 😉

 3. Hejsan Ingrid !

  varför skaffade de inte en lägenhet tidigare, nej nu förstår jag.De bodde väl hos Dig och Åke på Stenstugu då.Och nu har Du det så litet att Ni inte ryms alla hos Dig.
  Det verkar ju bra då kan de komma oftare och hälsa på.
  Kanske de flyttar tillbaka till Gotland.På sommaren.

  Kram Majsan Mi

 4. aino skriver:

  fin stadsmiljö. härligt med gamla stadsmiljöer.
  aino

 5. Kraft´n skriver:

  Hej du ! Du måste ha missat mig med c:a en kvart,
  jag strosade upp från Botan och slogs även jag vad lugnt det var.
  Kram

 6. Ama de casa skriver:

  Det är verkligen en mysig stad 🙂

Kommentarer inaktiverade.