Tisdagstema – Stilla

ca 20&#176 är det idag, ganska skönt med andra ord.
Tisdagstemat blev lite försenat idag och har samma tema som Ordlös Onsdag hade förrra veckan – Stilla – så först tänkte jag inte vara med, men här kommer att förslag i alla fall.


Dom här ligger alldeles stilla!

Fler som är med i Tisdagtema hittar du HÄR idag.

Månadsbilden skulle jag ha uppdaterat i söndags, men glömde alldeles bort det, men nu är det gjort i alla fall. Månadens bild, från Parken vid Donnerska huset i Klintehamn, kan du klicka på om du vill se den i större format och vill du se hur parken utvecklats sedan 16 januari kan du gå in på Fotosidan och sedan Månadsbilden. Mycket nöje!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Tisdagstema, Våra Katter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

0 svar på Tisdagstema – Stilla

 1. Viola skriver:

  Det där såg lugnt och stilla ut. Man blir nästan lite sömnig..
  Så härligt!
  Kram / Viola

 2. magnus skriver:

  Dom ligger stilla och fint, katter är bra rara tycker jag.
  HA en bra dag.

 3. Anna skriver:

  Mmm så goa dom är där..ligger så gott och helt stilla.

 4. Gunvor skriver:

  Jättemysig bild på små avslappnade o stilla kissemissar.

 5. Majsan skriver:

  Härliga katter. De är verkligen mästare på att vara stilla…

 6. Znogge skriver:

  Så gott de har det där de ligger!
  Kram!

 7. Henry skriver:

  ”Nu får du vakna!”

 8. Pia skriver:

  Vilken mysig bild Nu måste jag kolla på ånadsbilden med 😀

 9. Pia skriver:

  Hmm Glömde ett M månad

 10. Susanna skriver:

  För mig är det bland det mest lugnande som finns, att titta på katter när de sover. Jättefina katter du har och bra tolkning av temat, för visst är de stilla så stilla 🙂

 11. Astrid skriver:

  Ja måndens bild har nog också jag glömt.
  Jag har ju bytt blogg och de andra korten ligge ju där

 12. Sandbarnet skriver:

  Det ser SKÖNT ut : )

 13. Agneta skriver:

  Vi människor borde ta oss en ”kattdag” någon gång per vecka. För dom kan konsten att sova gott, sträcka på sig ordentligt när dom vaknar och göra det som dom gillar allra mest. En riktigt ”slappardag” är väl inte så dumt? För visst har vi tid till det! Det är väl inte för inte som katterna sägs ha nio liv…något att tänka på.
  Ha en riktigt skön ”kattdag” 🙂
  Kramen, Agneta

  • IngridL skriver:

   Katter sover väldigt mycket, gamla katter sägs sova upp till 20 tim om dygnet. Hur det är med mina gossar vet jag inte, men dagtid sovs det väldigt djupt. Jag misstänker att de håller igång om nätterna.

   • Agneta skriver:

    När jag hade katt, en otroligt sällskaplig herre, så slog det aldrig fel. Han kunde sova som en stock, men när jag talade i telefon så kom han yrvaket vinglande fram till mig och krafsade på min hand som höll i luren :-))Härliga djur, men passar inte inne i en lägenhet. Mina möbler, tapeter m.m. var hårt åtgågna så katten förpasades till en gård på landet där han trivdes bra. Jag tyckte så synd om honom för han ville ju bara ut hela tiden och jamade som attan. Men med trafiken här i stan så ansåg jag inte det var lämpligt att släppa ut honom. Man ska vara rädd om de små liven:-)

 14. Lena skriver:

  Hej Ingrid och tack för att du uppmärksammade min namnsdag igår, skrev ett ganska långt inlägg i din blogg sent igår kväll när jag kom hem från arbetet men lyckades komma åt någon knapp så det försvann ju, typiiskt! Jag är frisk så det är bara latmasken som slagit till när det gäller det dåliga uppdaterandet av min blogg :o) Läser i alla fall regelbundet i din blogg och du skriver så trevligt och använder kameran till så fina bilder, jag måste verkligen skärpa till mig med bloggandet! Ha en härlig dag, hoppas solen lyser på dig på Gotland!! Kram!

 15. Pialotta skriver:

  Åh vad läcker bild och stilheten vilar så skönt i den:-))
  Jag kom lite sent in med mitt bidrag denna gången;-)
  Kramar