Tisdagstema – Ur fokus

Snövädret fortsätter och i natt har det varit riktigt kallt, -6° var det som kallast. Det är väl ingenting som en norrlänning tycker är något att skryta med, men det fick oss att söka oss in i de rummen där värmen är avstängd och sätta på elementen en liten aning. Nu har kylan mildrats och elementen är avstängda igen. Maken är ute i snön för att köra in en pall ved, för nu tänker han börja elda i vedpannan, hittills har vi använt oss av bergvärmen.

Tvättmaskinen snurrar så snällt och diskmaskinen har just avslutat dagens omgång. Nog har man det ganska bra, som får sitta här vid datorn medan maskinerna sköter jobbet. Nu ska jag bara uppdatera det här, sedan får det vara färdigdaterat för ett tag, för jag ska gå och sätta kakdegar. I morgon ska jag baka småbröd till julens kaffekalas, men innan jag sätter igång med det gäller det dagens tisdagstema:

Det är dags att visa upp alla de där bilderna som är helt eller delvis ur fokus. Vare sig de är misstag eller om de är tagna så med flit. Gräv i era bildgömmor eller ta fram kameran!

Kickbar bild

Kickbar bild

Igår fick jag ett så trevligt diplom från Dax.se som minne av bloggtävlingen och det skulle jag försöka ta ett foto av, för att visa det här i bloggen och skryta lite igen.

Det gick inte så bra, för hur jag nu vände och vred på diplomet och kameran blev det inget snyggt foto. Hur det gick till vet jag inte, men någon konstig tryckning har jag gjort för när jag kollade mina bilder för att se om något av dem var användbart, fanns det här fotot med. Det är jag själv i en väldigt konstig vinkel och defintivt ur fokus.


Fler som visar bilder ur fokus hittar du HÄR.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.