Tisdagstema – Värme

28&#176 Den här varma dagen har jag använt till att skura av verandan på framsidan. Iklädd bikini och försedd med borste och vattenslang. Det var riktigt skönt i värmen och verandan blev befriad från en massa alger och svart beläggning.
I Island Games är det temperaturmässigt oavgjort mellan Gotland och Sicilien idag också, men vi leder solligan.
Till tisdagstemat:
Försenat denna vecka, men jag skyller på att värmen slagit ut min hjärna. Jag blir helt dagvill helt enkelt. Vad gör ni i värmen?


Ja, den där rengöringen har jag ju inga foton på tyvärr, men i eftermiddag har jag satt upp en tunn gardin för köksdörren, så att den kan stå öppen utan att flugorna kommer in. Ute på trappan ligger katterna och pustar. Det är lite lustigt hur slut de blir när det är så här varmt, annars verkar det som de inte kan få nog av värme. Vintertid kan de ligga och trycka vid elementen, så att de här alldeles heta i pälsarna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tisdagstema och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Tisdagstema – Värme

 1. Znogge skriver:

  Jag sitter på stranden och njuter av värmen! Hoppas på att fler plan inte störtar och att Sicilien ska överta ledningen i solligan om några veckor!
  Så svalt det ser ut bakom din gardin!

 2. Susanna skriver:

  Det blev jättefint med gardinen.
  /Susanna

 3. Henry skriver:

  Ja, nu är det VARMT, men vi skall inte klaga, snart nog blir det kallare!
  Kram!

  • IngridL skriver:

   Det är precis så här det ska vara på sommaren åtminstone under några perioder. Då har vi det att tänka tillbaka på när vinterkylan kommer.

 4. Pia skriver:

  Lät härligt med bikini och vattenslang 😀 Smart med en tunn gardin framför dörren Det ska jag försöka fixa i vårt sovrum som ligger på andra våningen Vaddå varmt!!! Och om man vill ha lampan tänd efter läggdags och öppen dörr så har man ju hur mycket flygfä som helst inne

 5. Jah Hollis skriver:

  Det låter svettigt, att skura verandan i 28 graders värme. Hoppas det var värt besväret.

 6. Åsa! skriver:

  Bra med fluggardin, det borde jag med skaffa mig!

 7. Amanda skriver:

  Beundrar dig att du orkat skura altanen, men visst blev det fint. Jag njuter också av de varma dagarna men nätterna är för varma. Nu blir det snart regn och rusk. /Amanda

 8. Anna skriver:

  Aha så pass varmt på ön..härligt..jag älskar värmen..så fint du fått nu då.

 9. Corina skriver:

  Här har det fläktat på bra idag så värmeslag har man klarat sig ifrån.Värre var det under helgen när vi bevistade fotbollscup.För tillfället liknar jag en illröd varninglampa 🙂 Och det svider illa fortfarande,kommer nog att ömsa skinn, som en orm om några dagar. Man lär sig aldrig tydligen…….Kram !

 10. Astrid skriver:

  Ser att vi leder när det gäller värme 🙂
  Undrar om ni har för mycket kalk i jorden för Lupiner för dom växer ju frodigt även i Västerbottens inland, där är det Zon 8
  Så sommarfint med gardinen i dörren ser jättetrevligt ut samtidigt som det är praktiskt

 11. Pialotta skriver:

  Så käckt med gardinen som fladdrar i vindarna.. kan tänka mig ni har det lika varmt som vi här nere.. skura i denna värmen.. nej du Ingrid, det får andra göra, inte jag..
  ha de fint och det blev det säkert oxså:-)

 12. Doris skriver:

  I dag hade vi 17 grader varmt här och det var TOPPEN ;0) !!! Vi har tagit fram den lilla poolen och flickorna ÄLSKAR den !!
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

 13. Ia skriver:

  Idag har vi det lite bättre här och nu verkar det komma nån forma av moln…dick ej märka…lite svalka i denna hetta skulle faktiskt vara skönt…i morse vid ni hade vi 29 grader i skuggan….det är lite varmt när man inte har ett hav bredvid sig utan bara en sädesåker 😉