Tog upp potatisen o reseberättelsen klar

måndag, september 12, 2005

Det har varit riktigt sköna höstdagar sedan vi kom hem. Igår blev det väl inte så mycket gjort, det var ju söndag, men Bosse och Carina var i alla fall här och åt lunch tillsammans med oss. På eftermiddagen satt jag ute och "pulade" med DN-krysset och så vattnade jag litet på rabatterna.

Idag har jag tagit upp potatisen och det blev riktigt mycket. Nu har vi så vi klarar oss ett bra tag. Sedan har jag varit flitig vid datorn. Bland de 326 mailen som kommit medan vi var borta var det också 22 olika hälsningar och gåvor som skulle sättas på plats, jag har skrivit i ordning en reseberättelse och jag har laddat upp en massa foton från resan.

Jag satt i förmiddags och gjorde i ordning reseberättelsen och när jag var nästan färdig tänkte jag att jag skulle ta en kopia innan jag uppdaterade, men var lat och gjorde inte det. Jag hade ju ingen aning om att det var ett strömavbrott i Visby, vilket medförde att datakommunikationen bröts. Så när jag glad i hågen skulle publicera berättelsen försvann allt igen. Det var bara att börja om senare när internet fungerade igen. Så är det när man ska göra de lätt för sig. Men nu är den klar i alla fall. Välkomna alla som kan vara intresserade av att läsa och se fotona från resan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Nytt från Stenstugu. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *