Torsdag på Kupan i Hemse

Jag vill inte gå upp, jag vill sova minst två timmar till! Det var min reaktion när klockan ringde i morse. Nattsömnen hade det minsann inte varit något fel på, trots att det var fullmåne, men jag måste ju upp lite tidigare än vanligt, eftersom jag skulle iväg till Hemse och jobba idag. Man vänjer sig kvickt vid att ha sovmorgon varje dag och då tar det emot när man ska tidigt upp. 😉

Min Hakuro Nishki har massor av söta rosa skott.

Det har varit ett helt strålande varmt och vackert sommarväder idag, men trots det hade vi faktiskt många kunder på Kupan. Jag trodde att man skulle åka till stranden nu när äntligen värmen kommit, men många valde shopping i Hemse i stället och många var och lämnade in kläder och andra grejer, så det fanns mycket att sortera och prissätta också. Vi hade fullt upp och det märks att man börjar bli äldre, för efter en sån dag, som ju egentligen bara är en halvdag, är i alla fall jag ganska trött.

Elaine Page fortsätter att glädja mig med flera blommor

Nu sitter jag här med terrassdörren på vid gavel och det är nästan så att det drar lite småkallt. Det är nog dags att stänga till den. Tropisk natt påstår SMHI att det ska bli, vi får väl se hur det blir med det? Just nu är det ”bara” 20° och det är väl där gränsen ligger.

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Röda Korset och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 svar på Torsdag på Kupan i Hemse

 1. Astrid skriver:

  Vi har inte haft mer än 20 grader under hela dagen
  Men luften är kvav och stillastående
  Så otroligt vackra blommor
  Ni har ju ett underbart klimat

 2. Anna/notonmusic skriver:

  Tropisk natt! Jo du, gissa om vi hade det här i södra Dalarna! Under det svarta plåttaket i min lilla sovalkov höll jag på att flyta bort i natt. Varmt och mygg!!! Och värmen tycks hålla sig kvar även idag! Nu är det sommar på riktigt!

 3. Znogge skriver:

  Tropisk natt låter helt ok för mig eftersom vi har en AC men annars blir det för bra.

  Kram i värmen!

 4. Geddfish skriver:

  Trevlig fredag! Jag gillar inte heller att ha tidiga morgonpass, även om jag inte är någon morgonsovare. Jag vill skrutta runt i min egen takt.
  Nu är det härligt med denna värmen!
  Solig kram, Gerd

Kommentarer inaktiverade.