TorsdagsReflektion – Att förlora ett barn

Torsdagen den 2 april 2009 | 09:30 |

Halvklart är det nu på morgonen och det var -2,6° i morse, men efterhand som solen stiger så stiger också temperaturen. Böisinggars dag är det enligt allnakku och det är ju så i april, rätt vad det är kommer det en böising, som kan innehålla både snö och regn.

De här tappert små kämpande vårblommorna som strävar upp ur gruset får representera mina tankar och den här torsdagsreflektionen.

En av mina blogg/nätvänner har så tragiskt förlorat sitt barn. Lille Nicholas dog, 33 veckor och 6 dagar gammal, i sin mammas mage. Sedan det hände i förra veckan har jag inte kunnat släppa det med tankarna. Jag, som har haft tre okomplicerade graviditeter och förlossningar, inser hur enormt lyckligt lottad jag varit. Det är klart att man hade en och annan fundering på om barnet skulle vara friskt och om allt skulle gå bra, men ändå! Jag tog det så för givet – det var helt naturligt att mina barn skulle födas friska och välbildade.

Ord blir så futtiga och små när sånt här händer och jag vet att det är många med mig som känner likadant. Att förlora ett barn är nog det svåraste en människa kan gå igenom och jag har alltid sagt, att vad som helst får hända, bara jag slipper begrava mina barn.

Fler som är med i Torsdagsreflektion hittar du hos Trebarnsmamman.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TorsdagsReflektion, Tråkiga händelser och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.