TorsdagsReflektion – v 26

24&#176 . Nu är jag här igen, tillbaka på Stenstugu efter några härliga dagar i Stockholm. Den här vecka har med andra ord dominerats av vår utflykt och ett riktigt trevligt inslag var tisdagens besök på Skansen och Allsången. Vi var där några timmar och tittade och lyssnade på repetionerna inför tisdagskvällens premiärsändning och det må jag säga, att när man hört Tomas Ledin live, var det lite avslaget att se honom på TV sedan.


Med zoom och lite ostadig hand lyckades jag i alla fall få ett foto av Tomas i aktion.

Den här låten hörde vi 4-5 ggr under repetitionen under dagen.

Det var roligt att se programmet på TV på kvällen och jämföra med det vi upplevt under dagen, men det är helt klart, att har man möjlighet att se det live, så ska man absolut göra det. Det blir en helt annan upplevelse.
Fler som är med i TorsdagsReflektion idag hittar du hos Trebarnsmamman.
Mer om vår resa kommer vid ett senare tillfälle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TorsdagsReflektion, TV o Video o Kultur och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på TorsdagsReflektion – v 26

 1. Trebarnsmamman skriver:

  Ja, jag har också hört att det är jättekul live! Någon gång, något år skall jag försöka ta mig dit.

 2. Pialotta skriver:

  Hejsan..
  Just nu på väg upp och köpa biljett till Tomas sommarkonsert här i Kristianstad . Tivoliparken ska gunga:-)
  Visst är det helt annorlunda att se honom live.. har gjort det ett antal gånger:-) Just nu fick jag ett meddelande från producenten hans om efterfest.. facebook du vet.
  Ha de gott/Pialotta

 3. Kerstin skriver:

  Å, vad roligt ni måste haft! Dessutom Tomas Ledin, han är ju bra! Kan tänka mig att det var annorlunda att se Live. Inget blir ju bättre av att krympas ihop i en liten bildruta.
  Trevlig sommar önskar vi din och Åke!
  Vår flytt blir lite framflyttad, Janne är beodrad att jobba extra en vecka, men då är vi ju lediga in i aug ist så det är ok.

 4. Mien skriver:

  Så roligt att vara med på Allsången! Det vill jag också göra! Jo, då, visst finns det lammungar i prästänget. Ibland drar sig mamman undan lite med sina ungar, går för sig själv. kanske gjorde hon det då du var där? Du får gå in och kika om du vill. Några av tackorna är tama och kommer fram för att bli klappade, dock inte lammungemamman. H säger att det nog är lugnt på rävfronten så här års. Nu har räven så mycket mer lättfångade byten att koncentrera sig på, vimsiga fågelungar och så. Hoppas det är sant.

 5. Mariann L skriver:

  Det mesta är väl bättre ”live”. Iaf intressantare ;). Ha´en skön sommar, nu åker jag till mitt paradis i Finland. Börjar färden i morgon. När jag är själv är det skönt att ta det i etapper och lugnt. Kram!