Totalt fel ordning

Att först duscha och tvätta håret och föna det, var totalt fel. För nu är jag smutsig, rufsig och blöt både här och där och känner att morgonens uppfräschning definitivt behöver göras om.

Jag har tillbringat förmiddagen på verandan, där jag har skurat bort en massa alger och lort (inklusive en hel del färg) och efterföljande spolning gjorde att jag fick över mig, inte bara rent vatten, utan också en massa smuts. Det är nog nästan bara fötterna som är rena nu, för jag hade gummistövlar på mig. Egentligen är verandan i behov av en ordentligt rengöring plus en ommålning, men, men…..

Om du undrar vad det är för ett litet gult hus som står på verandan, så är det ett katthus, med elektrisk golvvärme dessutom. Ett katthus som är djupt föraktat av Grållen och Svarten, som nekar att använda det (de har ju ladugården som sitt katthus), men det får stå där ändå. Jag tycker att det är så fint! Jag fick det i julklapp av äldste sonen för några år sedan och han har byggt det själv.

Varmt som attan är det idag och lite halvmulet, få se om det kan komma någon regnskvätt kanske, det hade inte varit helt fel. I eftermiddag ska jag i alla fall lägga mig i min solstol (vare sig det är sol eller inte) och lyssna på Maria Wetterstrand, jag tycker att hon är en duktig politiker och det ska bli spännande att se vad hon har att bjuda på i ett sådant här sammanhang.

Ha en skön torsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Stenstugu och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

13 svar på Totalt fel ordning

 1. Znogge skriver:

  Huset är verkligen fint så klart att det ska stå kvar. Märkligt att katterna inte gillar det men en ladugård är väl snäppet bättre 😉

  Kram

 2. Pia skriver:

  Det var ju det sötaste hus jag sett 😀 Här i Skåne är det oxå varmt som Attan idag. I morron börjar jag min semester så då lär det väl bli sämre väder 😉

 3. Birgitta skriver:

  Vilket underbart hus! Katter är kanske inte alltid så förtjusta i markplan – fixar du upp huset i ett träd så kommer de nog besöka det:-).

  Vad duktig du är som fixar verandan! Själv har jag dörrtröskelprojekt på gång. Slipa och lacka. Men har inte kommit så långt. Inte alls faktiskt. Än så länge går jag bara och blänger på trösklarna som ropar på slip och lack. Men min ledighet är 5 veckor lång. Man skall inte stressa 🙂

 4. Ailas skriver:

  Nu har du varit så där ruskigt duktig igen, men det är du varje dag. Det är mer än vad jag kan skryta över, har inte gjort något vettigt på hela dan trots att det förvisso finns arbetsuppgifter. Ska dessutom bort om en stund, så det blir ingen bättring. Men jag trivs…! Särskilt trevligt är det att dottern ringde för en stund sedan, efter att de landat på Arlanda efter två månaders resa jorden runt. Gissa om mamma är glad!
  Nu hoppas jag verkligen att du slappar resten av dagen!
  Vi går mot ett väderomslag vad det verkar. Än är det varmt, men regnet kommer.
  Varm kram!

 5. Det var det sötaste jag sett på länge, kanske ett hus för mindre djur.Som marsvin, för hon Birgitta har nog rätt.Spika upp det i ett träd.Är det inga fönster så de kan se ut, ratar de det nog för det.

  Kram Majsan

 6. Ama de casa skriver:

  Otacksamma kattskrällen! Men såna är dom ju, och det är bland annat därför jag älskar dom små liven 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *